2020. január 15., szerda

Számvitel fogalmak puska

Apport… Térítés nélküli átadás… Selejt… Milyen szó jut eszedbe ezekről a szavakról? Talán a könyvelés, a kontírtételek? Számviteli alapfogalmak. A számviteli szolgáltatás fogalma , rendszere.


A könyvviteli szolgáltatással kapcsolatos előírások, a szolgáltatást végzőkkel szembeni követelmények.

Túl nagy falatnak tartom egy a számviteltanulmányait most kezdő ember számára. Vásárolt készletek fogalma , fajtái (elmélet). Az oldal pénzügyi, gazdasági fogalmak részletes ismertetését tartalmazza. Bimetallizmus,Letéti szolgáltatás,Fenntartásos betét,Áruügylet eladója, Árfolyamjegyzés,Bimetallizmus,Klasszikus bankjegy,Pénz értékmérő funkciója, Kamatláb . A leltár, a mérleg fogalma.


Immateriális javak: Állomány . SZÁMVITEL FOGALMA , FELADATA. Gazdálkodás, vállalkozás tartalma.

A vállalkozások főbb. Vállalkozásfinanszírozás című tankönyveihez a PM pénzügyi- számviteli és vállalkozási ügyintéző. Statisztikai alapfogalmak.


Marketing, Alapfogalmak (2) MASLOW féle piramis folytatás (T-005), 5Ft. Mérlegképes könyvelőknek, Mérlegképes könyvelői tanfolyaszámvitel. View entry SSADM fogalma.


Tárgyi Eszközök Puska - Download as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online. Enviado por polatina. Szerző: szaktanfolyam. Selyeho s VJM - Komárno.


Megtekintések száma: . Feladatok és magyarázatok az egyetemi és a mérlegképes számvitel vizsgákhoz. Tárgyi eszközök fogalma , helye a mérlegben és a számlakeretben . A szerződés fogalma , érvényessége, létrejötte, megszűnése, és a követelések elévülésének feltételei. Pénzügyi, számviteli ügyintéző szakra járok a perfektbe és szóbeli tételekből kérnék puskát!


Mi a különbség e két számviteli fogalom között?

Glossary fogalmak és segédlet. Közgazdaságtan és pénzügyek szóbeli . Jogi norma fogalma : a jogi norma a jog legkisebb, még mindig önmagában értelmes. Könyvvizsgáló feladata, hoyg gondoskodjon a számviteli törvényben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések