2020. január 21., kedd

Prohumán 2004 kft kecskemét

Célunk minden igényt kielégítő, magas szintű szolgáltatás nyújtása az emberi erőforrás gazdálkodás területén, ezzel hozzájárulva Megbízóink üzleti sikereihez. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Találjon új munkát még ma!


Hozzáadva órával ezelőtt. Kecskemét ( Járás) régióban. Szabad munkahelyek és ajánlatok . PROHUMAN állás, munka, állásajánlat, Bács-Kiskun megyében. Meglévő és új ügyfelekkel . Munkaerő-kölcsönzés Munkaerő- közvetítés Diákmunka Cafeteria szolgáltatások Bérszámfejtés Outsourcing.


Készletek átvétele, a kijelölt helyre szállítása és elhelyezése. Kivételezésnél a kiadandó készlet megkeresése, a rakomány . Cégünk már több, mint éve foglalkozik személyzet tanácsadással (HR, karrier, Cafeteria), illetve . A legfrissebb kecskemét (és környéki) prohuman és hasonló munka a jobinfo. Nézze meg a legújabb. Partnerünk több tíz éve kompromisszumokat nem ismerő minőség és a folyamatos innováció jellemzi létrák, . Prohumán állásrovatban. FeladatokA technológiai előírások és a kezelési utasítás betartásaA gyártási . Kontaktnév: Juhász Csongor.


A kecskeméti SMP-nél százalék a kölcsönzött munkaerő aránya,. Skitus Industries Kft. Tanulj meg mindent, ami a szakmához kapcsolódik, hogy a legjobbá válhass Nyújts teljes . Adott egy lelkes csapat, egy belvárosi iroda és egy izgalmas lehetőség.


Autóipari cég keres CNC gépkezel? Itt nézheti meg állásajánlatainkat - Állásportál. Műanyagtermék-gyártó gép kezelője munkatársat keres kecskeméti. Ha kérdésed van küldj üzenetet. Személyes ügyintézésre előre egyeztetett időpontban van lehetőség!


Rendezés : Név szerint, Frissítve, Publikálva. TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések