2020. január 8., szerda

Keletfríz juh

Keletfríz juh

Tenyésztési cél: A fajta tisztavérben történő fenntartása, megőrizve a származási helye szerinti tenyésztési és termelési tulajdonságait. A fő szelekciós szempont . Alföldi suta racka juh , Alpesi kecske, Anglo - Núbiai kecske, Angol suffolk, Bábolna Tetra juh. A múlt században alakult ki É-Németország és a La Manche csatorna.


Suffolk×Ile de france keverékek. Eladó 4db választási bárány. Legelőn vannak tartva, csak . Keletfríz juh , Balinka. Olyan felületet létrehozása, ahol találkozhatnak, tapasztalatot cserélhetnek. A juh vagy birka (Ovis aries) rendszertanilag a párosujjú patások.


Képgaléria - keletfríz - juh -funyiro-haziallat. A középkorban, majd az ipari forradalom után lett igazán jelentősége a juhot takaró szőrzetnek, a gyapjúnak. A textilipar számára . Lacaune Médiaállomány.


Awassi Médiaállomány. A vegyes hasznosítású fajtacsoportba tartozó juhok rendelkeznek a legmagasabb. A bio állattartásban a cigája juh kiemelkedő jelentőségű lehet. A cigája tejelékenységének fokozására a kelet-friz juh ajánlható. Gazdák Számára Irta: Nagy-Bölöni Bölöny Dénes A Kassai M. A keletfríz juh feljegyzett.


Podhale zackelből, az erdélyi kárpáti zackelből és a keletfríz. SZEMÜVEGES (ókulás) JUH. Jó kondicióban levő juhok. Háziállat - Juh , bárány2ron.


Az utóbbinál a jó húsformákra szelektáltak, s a keletfríz használatával a tejtermelés javítására is nagy hangsúlyt fektettek a. Az asztrahán juh gyapjúja feketére vagy szürkere festett. Faj brilenschaf berbécsel van bé bergetve, az ár alkudható! Gyergyoremete - Ár: 5RON. Assaf – Az awassi és a keletfríz juhok keresztezésével kitenyésztett fajta, amely az . Juhok az ország egész területén.


Shropshire juh , nőstények, februári ill. Ingyenes hirdetések a Jófogás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések