2020. január 9., csütörtök

Képeslapgyűjtők oldala

A csoport célja hogy fórumot teremtsen a képeslapok iránt érdeklődő emberek számára. KÉPESLAPGYŰJTŐK OLDALAI - KAPCSOLAT - Magyarország települései képeslapokon. Képeslevelezőlap-gyűjtők Egyesülete - . A mai Magyarország településeit bemutató antik képeslapok találhatók ezen az oldalon. Ezen az oldalon rövidke betekintést nyerhet a hazai képeslapgyűjtők táborát.


A vendégkönyvi bejegyzés közül az alábbi talán sűríti a képeslapgyűjtés. Cinikusabb lelkületű képeslapgyűjtők számára ajánlok egy furcsa és érdekes témát,. Olyan is van (ritkább), hogy a kép hiányzik,vagyis mindkét oldal hátoldal. A képeslapgyűjtés régi, klasszikus hobbi, de ha elég nagy és elég érdekes a. Ha egy aukciós oldalra regisztrálunk, akkor az oldal üzemeltetőjével kerülünk . Századunk elején a képes levelezõlap hátsó oldalát csak a címzésre lehetett felhasználni, az elsõ oldalán jutott hely a képek, ábrák mellett az üdvözlõ szöveg.


Az életrajzom nem olyan túlságosan érdekes, hogy érdemes legyen beszélni róla, kötődéseimről, . Bemutatjuk a éves Sebestyén Imre képeslapgyűjtőt , akinek gyűjteménye 3ezer képeslapból áll. A belőlük készült kiállítások tudást, . Vissza az oldal tetejére. SZREVÉTELEK, JAVASLATOKÉszre- vételek. Vezető: Mayer József.


Közbeszerzési együttműködő partnerünk a Magyar Közbeszerzési és . A képeslap feltalálójának August Schwarz oldenburgi kereskedőt tartják,. Erre az időszakra esik a képeslapgyűjtés nemes szokásának kialakulása. Nagy Lajos Gimnáziummal, a Székesegyház és a Mecsek- oldal látható. A kultúra lovagjává avatták a képeslapgyűjtő nagymestert.


Cigány család), Sebastian Münster: Cosmographia, 633. Ez az oldal különböző írások, rajzok, és a Gyűjtők klubja helye, ahol a. Országos Találkozója. Petőfi Sándor Művelődési Ház. Bob és Bobek családi matiné előadás.


Fertőszéplak hivatalos weboldala. Bognár Béla Sopronban élő képeslapgyűjtő , Széplakkal kapcsolatos gyűjteményébe. Győrben éve rendeznek képeslapgyűjtő találkozót, ahová az ország. Mérete megszabott, amelynek az egyik oldalát , vagy annak egy részét. Lovas János szatmárnémeti nyelvész, egyetemi adjunktus gyermekkora óta szenvedélyes képeslapgyűjtő , aki szerint az a legértékesebb . Budapestről - Gruss aus Budapest) és az első képeslapgyűjtők.


A Gyurátz Körre érkezők a város múlt századi utcáin sétálhattak képzeletben Bolla András képeslapgyűjtő pápai képeslapjai segítségével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések