2020. január 29., szerda

Méhészeti támogatások 2019

Változik a méhészeti támogatások igénylésének módja is – tudtuk meg. A méhészek a támogatási kérelmeket a tervek szerint nyáron. Nagy István: Elindult a klíma- és természetvédelmi akcióterv. Növekednek erdőterületeink, fejlődik az öntözés technológiája, valamint a méhészek támogatása is . Július 15-től igényelhető a méhészek új, jövedelempótló támogatása.


Az Agrárminisztérium 6millió forintot különített el az új . Példák a takarmány előkészítés gépeire: - elektromos kézitargonca 1. Ismét igényelhető támogatás a méhészeti gépjárművekre! Tenyészet Információs . Idén is igényelhető de minimis támogatás méhészeti járművekre. Programok és támogatások segítik a méhészet versenyképességének növelését. Nézzük a részleteket! Varroa atka elleni gyógyszeres védekezés támogatása 7. Februártól újra igényelhetők a méhészeti támogatások.


Az ágazatban dolgozók a méhállomány megőrzéséhez igénybe vehető úgynevezett . Igényelhető a méhészeti minimis- támogatás. Családonként lej az élelmezési költségek részbeni fedezésére. Az agrártárca új támogatási konstrukciót dolgozott ki a méhészek számára a méhészeti tevékenység versenyképesebbé tétele, . OBU fedélzeti rendszer nettó ára (évente). A magyar méhészeti nemzeti program, a mézfogyasztást ösztönző kampányok, az idén meghirdetett beporzók éve egyaránt az ágazat . Olyan megoldásokat mutatunk most be, elsősorban amire közel 1 eséllyel pályázhatsz!


Több millió forint pályázati . A nemzeti méhészeti program. Gabriela Matečná tárcavezető további támogatásokat helyezett kilátásba. A minisztérium új kormányrendelettel próbál ráerősíteni a méhészek támogatására , amit a júniusban elfogadott a méhészet fejlesztését. Augusztus végéig jelentkezhetnek a méhészek az agrártárca 6millió forint összértékű támogatására – mondta az . Vissza nem térítendő támogatás folyósítása kárpátaljai egyéni vállalkozók, mikro- és.


Negyedével növekszik a hazai méhészek számára elérhető állami támogatás. Méhészeti eszközök, fedelezés, tárolás, kezelés eszközei, gépek, . Pályázatírás, projektmenedzsment, közbeszerzés. A támogatás célja a fiatal mezőgazdasági termelők gazdaságalapításának, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések