2020. január 30., csütörtök

Szülői nyilatkozat

Szülői nyilatkozat

A gyermek törvényes . A szülői nyilatkozatnak tartalmaznia kell. Szülői beleegyező nyilatkozat. Mint szülő , beleegyezem abba, hogy …………… …………………. Az utazás részletei: Odautazás. Alulírott, ………………………………………………….


A táborozásban résztvevő. A nyilatkozatot kiállító neve: . Leadási határidő: A kitöltött nyilatkozatot a táborozás kezdőnapján kell átadni a táborvezetőnek, kitöltése a tábor előtt . Mint a gyermek képviselője kijelentem, hogy a gyermeken nem észlelhetőek az alábbi tünetek: Láz - Torokfájás. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Nyilatkozat arról, hogy a gyermeken nem észlelhetőek . HOZZÁJÁRULÁSI NYILATKOZAT KISKORÚ.


Az alábbi linken letölthető a szülői nyilatkozat. Nyári Élménytáborban való részvételhez. A jelentkezési eljárásban . Dátum amikor igénybe venném a tábor szolgáltatását: Napköziben résztvevő gyermek: Neve: Anyja neve: . KÉREM, NYOMTATOTT OLVASHATÓ NAGYBETŰKKEL TÖLTSE KI!


Szülői nyilatkozat

Név: ……… ………………………………………………………………. FÉNYKÉP- ÉS VIDEOFELVÉTEL KÉSZÍTÉSÉHEZ. Kérjük az alábbi dokumentumot töltsék ki, és aláírva küldjék el gyermekükkel a táborba.


Amennyiben a éven aluli gyermek nem . HEPI Központ: Együtt Európáért Alapítvány. Budapest, Marek József utca 5. Milyen körülmények között viheti gyermekét jogszerűen külföldre egy szülő a. Lenti résztvevő jelentkezik az Indián-vízitúra. ALKOTÓPÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁHOZ.


Szülői nyilatkozat

Név: Születési hely, idő: Anyja neve: Email cíTelefonszám:. Különösen: szülők gyámhivatalban felvett nyilatkozata a szülői felügyeleti jog gyakorlásáról, másik szülő halotti anyakönyvi kivonata, gyámhivatal határozata, . Kiskorú gyermek szülő nélküli külföldre utazásához. Utazás célja: Dortmundi Nemzetközi Atlétikai Versenyen való részvétel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések