2020. január 14., kedd

Tüzivíztározó tartály ár

BAN… Eredeti ár : 320. Szállítás megoldható! Az ár akciós, és a visszavonásig érvényes, A hirdetés nem minősül ajánlattételnek az ár csak 1db.


HD-PE műanyag tűzi-víz tároló tartály ! Nagyméretű műanyag tartályok , melyek tűzivíz tárolására alkalmasak. Oldalunkon föld alatti és föld feletti műanyag tartályok és aknák széles választékát találja . Tüzivíztározó építési feltételek és vonatkozó szabályzatok. Ciszternát vagy esővíz gyűjtő tartályt szeretne? Tűzivíz tartályok szakszerű elhelyezése, folyadék tároló tartályok. Grünwald tűzivíz tartályok tervezése, gyártása, szakszerű telepítése, megrendelői igények szerint az ország teljes területén, rövide határidőn belül.


Az elektro-galvanizált, mm lemezvastagságú tartályok statikailag közúti „A”. TŰZIVÍZ-TÁROLÓ TARTÁLY – TŰZOLTÁSKOR, VÉSZHELYZETBEN A BIZALOM FONTOS TÉNYEZŐ. Tekintettel a városi és községi kommunális létesítmények . A kiváló minőségű alapanyagból gyártott termékekre év garanciát vállal a gyártó a rendeltetésszerű használat mellett. Jellemző tartály termékek: tüzivíztározó.


Tartály , medence, dísztó – számtalan tárolási lehetőség. Oltóvizet tárolhatunk tartályban , illetve medencében is, amelyek lehetnek föld alattiak vagy felettiek. Magyarországon a legkedvezményesebb áron biztosítjuk.


Régi korrodált, szennyezett tartályok cseréjét. Tűzívíztározó medence karbantartás elvégzése havonta szükségeltetik – és évente. Medencék, tartályok (a továbbiakban együtt: víztárolók) és egyéb . Lehet ez spinkler tartályban , föld alatti tartályokban és betonmedencékben vagy egyszerű felszíni.


Munkáinkat piaci áron , kivitelezői biztosítással biztosítjuk. Telephely engedélyezése során gyakran előírják a tűzivíztározó létesítését. A tűzoltáshoz előírt vízmennyiség tározásához a legolcsóbb megoldás a medence. A feltüntetett árat kizárólag webáruházunkban leadott rendelésekre biztosítjuk!


Az egyik meghatározó tényező, az otthoni világítás megtervezése. Nettó ajánlati ár (HUF) Súlyszám - 70. Speciális technológiai tartályok , tározók tervezése, kivitelezése. Sprinklertartályok 10. A tüzivíz tározó alapfelszereltsége a szimmetrikus tűzoltó csonk elzáró szeleppel.


A SZERELVÉNYSZEKRÉNYEK SZERKEZETI ANYAGÁRA ,. ZÁRT TARTÁLY FÖLD ALATTI, ZÁRT TARTÁLY FÖLD FELETTI, NYITOTT. Tűzoltási felvonulási terület: e rendeletben meghatározott az építmények tűzoltására , mentésre szolgáló a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések