2020. január 20., hétfő

Szánentáli kecske tenyészet

A fajta tisztavérben történő fenntartása, megőrizve a származási helye szerinti tenyésztési és termelési tulajdonságait. Hófehér, tejelő, törzskönyves szánentáli anyakecskék eladóak. NUBIS FARM anglo-nubiai kecske törzstenyészet. Nubistic Kecskefarm , anglo - núbiai törzstenyészet.


Oldalak › Érdeklődési kör hu-hu. Núbiai kecske farm Dunaharaszti, Mezőberény. Alapító-, vezetőségi-, és mindenféle tag voltam a különböző kecske tenyésztő szervezetekben, ahol megpróbáltam meggyőzni az érdekelteket, hogy céltudatos. Nekik van egy rossz hírünk: a kecske kizárólag akkor legel füvet,.


Korlátozott számban lesz eladó felnőtt anyakecske is. Március közepétől minősített, A törzskönyves bakok is kaphatók. Részletekről érdeklődni lehet az . Ez a rövid klip az Önellátás A-tól Z-ig filmünk egyik vágatlan jelenete, ahol Szabados Csaba a szánentáli kecske. A bakok libidója kimagasló, s az alpesi és szánentáli fajták anyáival való keresztezés révén létrejött . Egyre népszerűbb a núbiai kecske.


Ingyenes hirdetések a Jófogás. Kecskék az ország egész területén. A kifejlett tenyészkecske szükségletét Nem-ben adjuk meg. Az anglo-núbiai kecske nagyon jó ,,hangulatú állat, ragaszkodik a gazdihoz, . A házikecske (Capra aegagrus hircus) háziállat, a tülkösszarvúak családján belül a. A kecske tágabb értelemben több fajt is jelöl, így a vadkecskét és a . Kedves, értelmes, kíváncsi és kezes állatoknak írják le a Zala megyei Nemesapátiban működő kecsketenyészet vezetői az anglo-núbiai fajtát. Törzskönyves alpesi kecske alpesi gödölye alpesi bak.


Háziállat - Kecske 1. A szánentáli kecske kondíció pontszámrendszerének kidolgozása. Szigetcsépen a parlagi kecskéket szánentáli bakokkal keresztezték. Szenzációnak számít a núbiai anyakecske ellése, hisz rekordszámú gidát, négy bakot és egy gödölyét hozott a világra január közepén a Győr . Kocsisné Gráff Myrtill, Mucsi Imre, Benk Ákos, Mikóné Jónás Edit: Szánentáli kecske kondíciójának meghatározása. Kérődző állatfajok mai helyzete és . Elad Fsz E1nent E1li kecske bak.


Haszonállatok - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg . Az anyakecskéket mind a négy tenyészetben. PhD › mek › nemethszabina › disszertacio ilex.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések