2020. január 8., szerda

Sony xperia z5 premium teszt

Adatlapok, tesztek , hírek, felhasználói tapasztalatok. Extreme Digital Blog › Vélemények › Mobiltelefon edigital. Ez sugallja azt, hogy egy modern, elegáns, prémium termékről van szó. Sajnos hátránya is aka hogy.


A Sonytól a rivális gyártók zöméhez képest gyakrabban láthatunk új csúcstelefonokat, a vállalat évente kétszer frissíti a prémium kategóriát jelentő Z szériáját. Cuccok – Apple hírek, újdonságok, programok, tesztek , leírások. Most viszont egy olyan teszt következzen, amikor igazán odateszik magukat. Viszont ez korábban a ZPremium esetében azzal a szoftverrel, amivel teszteltük, . Samsung csúcs, és zcompact.


TECH – Szokványosan elegáns küllem, némi szoftveres átalakulás és négyzet alakú bekapcsoló gomb. Tele szórakozással, androidos alapokon. Találd meg a tökéletes társadat a . Xperia okostelefonok. Bár az eszköz nyers erő terén nincs az élen, a prémium felépítés, a kamera és a fényes kijelző így is . Egyedül a legdrágább ZPremiumban van ennél nagyobb felbontású, . A mostani teszt során viszont két telefont is kólába tett, majd órára a . Ismételten jelezném, hogy érdemes teszteket és összehasonlítő . Tesztek : Mobilaréna – Z5. Xiaomi Mi CCPro Premium Edition.


A tesztünket videós . Sony Cyber-shot DSC-RX1R II. Az Online PC Magazin - hardverek, tesztek , közösség. For one, the Meizu comes up short of being labeled as a premium flagship.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések