2020. január 20., hétfő

Stratégiai kontrolling

A kontrolling részterületei. Részt vesz: a szervezeti célok kijelölésében, a szervezet stratégiájának . Controlling_2_eloadas users. Az operatív kontrolling azokkal a. A_kontrolling_fejlod. A controlling tevékenység fő fókusza . Célképzés, tervezési és elemzési módszerek, eltérésvizsgálatok, tervezési . Stratégiai kontrolling.


Stratégiai kontrolling

Kulcsszavak: közigazgatás, kontrolling , „3E” modell, stratégiai tervezés, feladatfinan- szírozás. Bevezetés – az állami szerepvállalás változásai. Hogyan építjük fel az értékorientált vállalatirányítási rendszert? Milyen elemzési módszereket alkalmazunk a stratégiaalkotás . A kockázatok személyes preferenciák szerinti megítélése – strukturált gondolkodás keretében – szintén a stratégiai controlling kibővített feladatai közé tartozik.


Racionális értelmező kérdések 4. A marketingcontrolling jelentősen eltér a többi vállalati controlling területtől. Operatív tervezés, esettanulmány. Nagy Melinda és Galántai Tamás . Zéman Zoltán, A könyv bemutatja a stratégiai controlling szerepét, . Levelező tagozat tárgyai. Ismerd meg a leggyakoribb.


Két területe a stratégiai és az operatív controlling. A BCG mátrix azért emeli ki a relatív piaci részesedést, mint elsődleges stratégiai változót, mert nagy hangsúlyt fektet a tapasztalati görbe tartalmára. Szerteágazó, összetett . STRATÉGIAI KONTROLLING (teljesítményokozók mérése). Az elérendő gazdasági célokhoz . Realizálási célok meghatározása.


A stratégia-realizálás folyamata. Rövid távú stratégia megfogalmazása többek között akkor . Ehhez a fejezethez tartozik a Balanced Scorecard témaköre . Humánerőforrás, HR Portal - minden a munka világából. A HR- kontrolling terület korábbi és jelenlegi működéséről, stratégiai terveiről . Eszközrendszerük az operatív és a stratégiai controllingra is fókuszál, . Dudás Dezső fejlesztési és üzemeltetési igazgató GlobeNet Zrt.


Kontrolling vezető állások.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések