2019. április 17., szerda

Oltási könyv angolul

Az új típusú sorszámozott oltási könyv (és elvesztése esetén a pótlásának) ára 500. A kiállításkor fizetendő összeg tartalmazza az állatútlevél árát , a regisztráció díját,. Szállítható-e a kölyökkutya , ha még nem kapta meg a veszettség elleni védőoltását?


Erre a megfelelően vezetett oltási könyv kiválóan alkalmas lehet. Az első veszettség elleni oltás fél évig vagy a kutya éves koráig érvényes. RAK ( A MAGYAR ÁLLATORVOSI KAMARA IRÁNYELVEI ALAPJÁN ).

OLTÁSI KÖNYV , 7Ft. Fontos tudni, hogy a legelső veszettség elleni oltás az EU. A kutya legnagyobb ellensége nem a macska vagy a postás, hanem a kullancs. Rossz hír Csernobilból: 16- szorosára emelkedett a sugárzás, egy tűz miatt.


Amikor a kiskutya már bátran mehet kutyaközösségbe , ezt használjuk is ki, . Magyar Állatorvosi Kamara által sorszámozott oltási könyv ára az oltás díján felül plusz 500. Veszettség oltást csak microchippel ellátott kutya kaphat. Parvovirus elleni oltás : 5. Kiszállási, szállítási díjak, Bruttó ár (Ft).

Oltási könyv , microchip és állatútlevél árak , Bruttó ár (Ft). A fent megjelölt árak a féreghajtó árát nem tartalmazzák. Kutya Lyme-kór elleni . Az árak az ÁFA-t tartalmazzák, és forintban értendők. Ha elveszett a kukyám oltási könyve , és kéne vinni oltani, akkor mi a tendő? Szépen kifizeted az új könyv árát , és kész.


Az áraink kialakításánál arra törekedtünk, hogy a jó minőségű. Sorszámozott oltási könyv kiállítása 800Ft. Március 23-án, szombaton a Rendelő a mádi kutyaoltás miatt zárva tart!


Kokszi Maxi Állatorvosi Rendelő I. Egyes szolgáltatások I. Nyúl oltás (nyulak vérzéses betegsége, Myxomatosis ellen):. Kisállat oltási könyv : Kisállat útlevél:. Annak ellenére, hogy a két dokumentumba bejegyzett adatok köre nagyon hasonló, az oltási könyvek egy részében jóval több hely . Az ebek mikrochipes megjelölésének javasolt ára 6. Ha a kutyádat a BKK járművein szállíto legyen nálad a kutya oltási könyve , mert azt . Háznál előzetes megbeszélés és . A veszettség elleni oltás díja: 5.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések