2019. április 2., kedd

Pk101v nyomtatvány kitöltése

Ezen adatokat ha a kérelmet elektronikus úton nyújtja be kötelező kitölteni. T ájékoztató a nyomtatványok N1C lapjához. Segédlet a nyomtatvány elnevezéséhez.


Egyesület változásbejegyzése iránti kérelem. Az alábbi mezők kitöltése csak papíralapú űrlap beadása esetén kötelező! Civil eljárás során alkalmazandó nyomtatványok.


Az űrlapok használatához Általános. KSH-ELEKTRA Regisztráció és kérdőív kitöltés lépései . A - A beküldő és a szervezet adatai. E nyomtatványok szintén a fenti linken érhetőek el. Nyomtatvány verzió:6. NYK-űrlap kitöltéséhez szükséges útmutató ( PK -101) A beküldő adatai.


PK -441P és a PK -442P nyomtatványokat szíveskedjenek kitölteni. F és G lap: kizárólag akkor kell kitölteni ha a szervezet valamely jogi személy szervezeti. Pk-101-es nyomtatvány végén megtalálható: - minta alapszabály - taggyűlés. Felhívjuk figyelmét, hogy a hatósági eljárásban használatos nyomtatványokat az Általános nyomtatványkitöltő (ÁNYK) programmal lehet kitölteni.


Kérjük segítse munkánkat a kérdőív kitöltésével ! Clap kitöltése : alapszabály módosítása. PK - 101V nyomtatvány A lapján. A beszámolásra a PK … és PK …évente változó sorozatszámmal ellátott.


A nyomtatványok mellett a bírósági honlapon rövid kitöltési útmutató is található. Kötelező Cégkapu regisztráció vagy. A belépést követően egy rövid űrlapot szükséges kitölteni. A formanyomtatványok.


Az egyesületekre vonatkozó változásbejegyzési kérelem- nyomtatvány a PK – 1V , míg az alapítványokra vonatkozó a . Az Nnyomtatványokat csak akkor kell kitölteni , ha az egyesületnek. Itt kell letölteni és kitölteni azokat a doksikat, amik változtak. NYK űrlapot kell letölteni.


MKEHe- nyomtatvány.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések