2019. április 26., péntek

Liqui moly üzemanyag adalék vélemények

Kategória kiválasztása, Olajok, Olajok Személygépjármű olajok, Olajok . A speciális adalékok biztosítják a korrózióvédelmet és növelik az üzemanyag. Pro-Line dízel rendszer tisztító adalék 500ml. Alapár adóval együtt:10. Fogyasztói ár kedvezménnyel. A tiszta motorok kevesebb üzemanyagot fogyasztanak és kevesebb káros anyagot . Szervíz segédanyagok.


Liqui moly teljesítményspektrum, üzemanyag és az olajadalékok esetében. Stabilizálja az üzemanyag minőségét és tisztítja a befecskendező rendszert. SPURI JG-Racing Formula (verseny formula) 5ml-es üzemanyag adalék. Az STP benzin üzemanyag - adalék tisztán tartja a motort,.


De nem minden autónál garantált, anya Renault Fluence-nél is kipróbáltam és ott semmit tapasztalat. Tisztítja az üzemanyagrendszert. LIQUI MOLY benzinadalék 3ml.


Védi a motort a korróziótól. Alkalmas turbómeghajtású és katalizátoros . MegnevezésBenzin adalék - Racing 4T Kiszerelés1ml. Korszerű benzinadalék az eredményesebb, gyengédebb égésjavításhoz és gázreakcióhoz a részterhelési tartományban. A teljesítményhozamnak . Válaszd webáruházunk STP BENZIN ÜZEMANYAG ADALÉK 200ML termékét, hiszen.


Lényegesen javítják a motor hidegindítását. Eltávolítja a lerakódásokat a befecskendező szelepekről, a szívószelepekről . Adalékok Aditivi za ulja. Leírás és Paraméterek Vélemények 1 . Tapasztalatok - Xado xado. Injektortisztító benzin. TOTAL ÜZEMANYAG ADALÉK DIESEL 250ML.


Válasszon a(z) FELHASZNÁLÁS SZERINT ADALÉKOK ÜZEMANYAG ADALÉK BENZIN. Szállítási díj: 9Ft. Kívánságlistára teszem. PRO-TEC super diesel üzemanyag adalék (3ml) több kiszerelésben is az olajshop.


Akciós motorolajok a legjobb áron. Liqui Moly Benzin szelep tisztító adalék 150ml .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések