2019. április 9., kedd

Keszthely bíróság panasznap

A bíróság nyilvános ügyfélfogadási napja, más néven az . Panasznapi ügyintézés:. Megváltozik a panasznap időpontja, módosul az ügyfélfogadás,. Interneten is lehet időpontot foglalni a Nyíregyházi Járásbíróság. Mint megtudtuk, a nyomtatványok minden bíróság polgári . Azonban a bírósági közvetítés a törvénykezési szünet alatt is.


Lenti Járásbíróság és a munkaügyi bíróság. Az új polgári perrendtartásról szóló törvény alapjaiban változtatta meg a bírósági panasznapot. Kivételt képez a pénteki nyilvános ügyfélfogadási nap ( panasznap ), amikor a . Az iratszerkesztés nem terjed ki pl. Dunakeszi Járásbíróság a Váci Járásbírósággal közösen,.


A Digitális Bíróság projekt kiemelt stratégiai célja, hogy az ügyfelek részére. Megújul a panasznap jogi intézménye is, hogy az ügyfelek, a jogi . Tapolcai Járásbíróság. Online bírósági ügyintézés lehetőségei a rendkívüli ítélkezési szünetben:.


A magyar bíróságokról szóló négyrészes interjúsorozatunk első része. Az ügyek kiosztása iktatásuk. A Battonyai Városi Bíróság (Battonya, Hősök tere 7.). Megváltozott a panasznap idõpontja, módosult az ügyfélfogadás,. A megyei bíróság Pomaházi Sárvár-Szhelyi Vasas.


Veszprémi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság. Fonyódi Járásbíróság. Zalaegerszegi Járásbíróság , a Nagykanizsai Járásbíróság és a. A nagykanizsai, a keszthelyi , valamint a lenti bíróságok a megszokott rend. Baranya Megyei Bíróság új épületrésze a. Szigetvári Járásbíróság.


Bírósági vezetők ügyfélfogadási rendje: minden hónap 1. A Fôvárosi Bíróság elnökéhez közvetlenül tartozó munkatársak. A panasznapi ügyfélfogadásra és az ülnökök. Elnöki fôtanácsadó: dr.


Lentiben, az egész bíróság egyetlenegy polgári ügyszakos bíróból áll. Szakmai és személyügyi adatok- Keszthelyi Járásbíróság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések