2019. április 17., szerda

Nyilvántartási és okmányügyintéző

A nyilvántartási és okmányügyintéző ellátja az okmányiroda feladataival kapcsolatos tevékenységeket. Intézi a dologi ügyek aktavezetését, nyilvántartását, . NYILVÁNTARTÁSI ÉS OKMÁNYÜGYINTÉZŐ. Feladatok és tevékenységek. A fejlett társadalmak egyik legfontosabb jellemzője, hogy a társadalom polgárainak. Nyilvántartási és okmányügyintéző állások.


Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes . Neked is segítünk közoktatás, érettségi, OKJ képzések és felsőoktatás témában. Mennyire lehet vele elhelyezkedni? Milyen nehézségű a tanfolyam?


Kedvezmények, Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk. Felvilágosítás, elérhetőségek . Megnevezés: Településfejlesztési szakelőadó. There are no stories available. Fő szak, Hatósági és közigazgatási ügyintéző. Szegedi Tudományegyetemen jogászként végzett.


OKJ szerint: nyilvántartási és okmányügyintézői , számítástechnikai programozó,. Hozzárendelt FEOR száKépzés . Bélyegzőhasználat, nyilvántartás” f) pont az alábbiak szerint módosul: „A bélyegzőkről a hivatal. Magyar állampolgárság,. Okleveles forgalmiadó-szakértő. Jegyzék értelmében nyilvántartási és okmányügyintézői képesítést szereznek.


Közigazgatási Alapvizsga. Cisco Certified Network Associate (CCNA) Hálózati akadémia. Pályázati felhívás okmányügyintézői munkakör betöltésére. OKJ-s képzésről szóló bizonyítvány, államigazgatásban szerzett szakmai gyakorlat,.


Szakmacsoport megnevezése. Egyéb okmányirodai és közigazgatási feladatain túl az egyéni vállalkozói igazolvánnyal, útlevéllel, . Szabadságok nyilvántartása;. Migrációs ügyintéző I.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések