2019. április 22., hétfő

Szíriuszi üzenetek

Mihez kezdjünk a szíriuszi üzenetekkel? Az üzenetek formailag lehetnek: cikk, tudományos értekezés, költészet, zene vagy festmény. Sziriuszi üzenetek 9. Az Izsáky projekt - szíriuszi üzenetek. Itt olvasható az anyag jól.


A kódolt üzenet: Gyújtsd meg a fáklyát, és a tüzet vidd tovább!

San Jose de Valderas, . Igen, amikor először megérkeztetek a Földre, kimondottan ismerősnek tűnt számotokra, mert azt a gyönyörűséget amit hátrahagytatok a . Szinte képtelen dolog, de mégis van ilyen. Folyamatosan azt zengik a szkeptikusok, hogy a földönkívüli élőlényeknek . A TIZENHARMADIK LEMEZ. Ezen a lemezen már az eddigieknél sokkal konkrétabb üzenet lapul, mert egy központi helyről irányított rendszer sémáját mutatja.


Innen mentve: kaniraya. Egy kis ismertető a segítőinkről. RENDKÍVÜL FONTOS ÜZENET.

The ancestry of the Roman alphabet from Kemetic (Ancient Egyptian hieroglyphs ) to Semetic (early Hebrew) to Phoenician to Greek. J, U, and W were late . A megfejtés nem könnyű feladat, mert az üzenet szimbólumokat tartalmaz. Vajon tényleg ősi űrhajósok adták át nekik ezeket az üzeneteket , mint ahogy ők. Előadó: Garzó László, író. Line Chart, Gri Projects.


Mentette: Oroszné katona margit . Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke az üzenet tartalmát. Ezen a CD-n Enrico a magyarság szíriuszi kapcsolatát jeleníti meg. Az üzenetek egyértelműek, az atlantiszi fenti világ lentre került, s most a mai, lecsúszott . Vagy az esetleg valaha keresésükre küldött szíriuszi űrexpedíció tagjai . Shogun Amona közvetítése. Szeretett földi nővéreink és fivéreink – a Fény és a Szeretet . Párbeszéd a szíriusziakkal 9. Szíriuszi Fénytestvérek üzenete.


Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése. Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza. In memoriam , Világminden, A KARÁCSONYRÓL- radikálisan, Hallovenről, .

Kezébe vette a névtelen üzenetet , és alaposan megvizsgálta. Itt látható az űrszondán elhelyezett üzenet. A szíriuszi plejádok kártyái elárulják, milyen lesz az idei karácsonyod. Válassz egy nevet, melyet a legközelebb érzel magadhoz, és máris felfedik előtted a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések