2019. április 17., szerda

Tengeri hajós vizsga tananyag

A “B” típusú tengeri hajóvezetői engedély érvényes az Adriai- tenger teljes. Helyszín: Oktatás: Captains Kft. Budapest, Weiss Manfréd út 2. Hajózási Vizsgaközponthoz történő díjbefizetésről.


Tájékoztató a tengeri kiegészítő vizsga tesztkérdéseinek kihirdetéséről.

Belvízi és tengeri hajózás. Elolvasod a tankönyvben az aktuális anyagot és megnézed az e- tananyagot is . NEMZETKÖZI ICC HAJÓSVIZSGA. A legjobb ICC – nemzetközi hajósvizsga neked!


Európa folyóin és tavain is bátran hajózhatsz. A skipper B vizsga szóbeli, a vizsgáztatók ismerik magyarul a hajózási kifejezéseket. A vizsgadíjat külön kell fizetni? Jogosítvány: skipper “B” jogosítvány vitorlás hajókra és motoros hajókra .

B kategóriás tengeri vitorlás és motoros hajóvezetői tanfolyam és vizsga az Adrián. Tengeri horvát B vizsgára felkészítő “komfort kurzus” – a tankönyvön túl elérhető az összes oktató videó, az összes teszt, a hanganyag és a Próbavizsga teszt. C´ TÍPUSÚ TENGERI HAJÓVEZETŐI TANFOLYAM ÉS VIZSGA időpont:. Jelentkezés esetén a tananyagot elektronikus formában küldjük. Hajó , a nagyhajó , a kishajó, a vízi sporteszköz és az úszómű.


B tanfoylam anyaga, plusz bővített. A hajóvezetői engedély sikeres vizsga esetén kb hét alatt fog postán . A hatósági vizsga teljes adminisztrációját Oktatóközpontunk végzi. A sport és kedvtelési célú kisgéphajó -vezetői engedély szintén nemzetközi, belvizeken,. A nemzetközi tengeri képesítés követelménye a belvízi jogosítvány megléte.


Képzésünk emelt óraszámban tartalmazza a gyakorlati tananyagot , amit otthoni . Tanfolyam megnevezése, B kategória, ICC, belvízi és tengeri , C kategória. Magyar nyelvű tananyagot és tolmácsot biztosítunk. Tananyag a tengeri hajóvezetői vizsgán. Az így megszerzett képesítéssel a tengeri kishajóvezető képzésben folytathatja.


Ezekkel az elméleti vizsgafokozatokkal és a hajózási gyakorlatok.

Az elméleti tananyag végleges megtanulása egyénileg, interaktív módon, otthon történik, . Tengeri tanfolyam, elméleti oktatás keddenként budapesti irodánkban, vizsga péntekenként Zadarban magyar nyelven. EUR benne vizsgadíj, tananyag , .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések