2019. április 12., péntek

Klasszikus mojito recept

A mojito az egyik legkedveltebb és legegyszerűbb koktél. A kubai ital alapja mi más lehetne, mint a helyiek cukornád párlata, a fehér rum. Recept gyűjteményében!


Klasszikus koktél nőies csavarral: pink mojito – 48Plusz 48plusz. A nyári hőséget könnyedén ellensúlyozhatjuk egy frissítő itallal, ami a baráti .

Az alkohol változatban Bacardi fehér rum, Havana Club, Ron Varadero és Flor De Cana kerül . RECIPE by Cooking Light. Ez a kubai koktél gyorsan . A Mojito a rangsorban emelkedett, hogy az egyik legnépszerűbb koktél. Ez egy egyszerű és kellemes ital, amelyet minden italozó koktéllistáján meg kell . Még finomabb a Mojito , . Az alapvető mojito recept mindössze öt összetevőt igényel: fehér rum, cukor, lime.

Imádjuk a klasszikus kubai mojitot, azonban idén nyáron a koktélok között is hódítanak a különleges ízek. Ezért most olyan mojito recept. A klasszikus Daiquiri recept tartalmazza:. Mojito - fehér rum és mentalevél alapú koktél, spanyolul lefordítva azt jelenti, hogy . Ismeretes, hogy a klasszikus Mojito receptben az szerelmesek alma- vagy narancslevet adnak hozzá, eperét is hozzáadhatják. Ez az ital rengeteg lehetőséget . Alkoholos „ Mojito ”: a klasszikus kubai koktél recept.


Sokan azok közül, akik isznak alkoholt inkább keverni koktélok, mint kapni a lehető legtisztább formában. Bár a klasszikus Mojito recept rum hozzáadásával jár, ezt nem szükséges elvégezni. Az üdítő nem kevésbé ízletes.


A fő dolog az előkészítése . Sokan közülük, akik alkoholt fogyasztanak, inkább koktélokba keverik, mint tiszta formában. Ez javítja az eredeti ital ízét és csökkenti az erejét. De nézzük, mégis, hogy a „ klasszikus ” Mojito , amelyek azt mondják, hogy szereti Ernest Hemingway - ebben a cikkben látni fogja, mint egy mojito recept ! Például egy klasszikus alkoholos hűsítővel: a mojitóval.


Hozzávalók (személyre):.

Mennyei A mutter kovászos uborkája recept ! Tényleg a muti készítette, tette el így a kovászolt uborkákat. A mai napig kétféle recept van a koktél mojito elkészítésére - alkohollal és anélkül. Az alkoholtartalmú mojito ( klasszikus változata) összetétele öt alapanyagot . A könnyű főzni maguknak.


Hogyan készítsünk alkoholmentes mojito otthon . Article from varosikonyha.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések