2019. április 18., csütörtök

Adóhiány angolul

Hungarian term or phrase: adóhiány. English translation: delinquent taxes or delinquent tax payment. Entered by: Krisztina Kotai . Kiejtés, fonetikus leírás és angol példamondatok egy helyen. Glosbe ingyenes online. Angol szótár - szotar.


HUF értéket meghaladó adóhiány után megállapított adóügyi szankció. Adóhiány jelentései az angol -magyar topszótárban. Ismerd meg a adóhiány magyar jelentéseit. Pénzügyi angol fordítás: Csobay-Novák Tamás angol szakfordító.


A fentiek alkalmazása az esetleges adóhiány megfizetése alól nem mentesít. Itt a feketelista a jelentős összegű adóhiánnyal érintett adózókról. Magyarországi cég, angol ügyvezető. Teljesítés (szállítás) szállítólevél fizetési felszólítás . Ha összeadjuk, a 2adóalanynál 4milliárd forint az adóhiány összege, amihez 5milliárd forint értékű.


Adókülönbözet esetén is csak akkor van adóbírság kiszabásának helye, ha az egyben adóhiánynak minősül. Brexit és C mint egy egyre meghatározóbb Kína ( angolul : China). Kezelésre jár és angolul tanul - stabil az állapota a ritka daganatos . A keletkezett adóhiány megfizetését előírja a hatóság. Termékdíj bírság kiszabása (a megállapított adóhiánnyal azonos mértékű). Iparági ismeretek: szolgáltatóipar, építőipar, munkaerő-kölcsönzés, biztosító intézetek, szállítmányozás.


Nyelvismeret: német, angol. Akinél adóhiányt állapítanak meg, annak adóbírságot kell fizetnie. Pnzgyi s szmviteli angol sztr. A NAV adózónál tárt fel nagy összegű adóhiányt , társaságnál és magánszemélynél.


KMK Building Service Team Kft. Két éve kutat 1forintos adóhiány után a NAV. Miből élhet meg egy angol királyi pár, ha megpróbál dolgozni? Az adóhatóság az adóhiányt ettől függetlenül megállapítja, és annak megfizetésére kötelezi az adózót, illetve kiszabja a késedelmi pótlékot is . Ha ez nem sikerül és adóhiányt állapít meg az APEH, az adózó elveszíti.


A minősített adózói státusz előnye (az adóhiány százalékában) százalék. EKAER témákban, magyarul és angolul. Ennek alapján egy esetleges adóhiány vagy más szabálytalanság.


Ilyen körülmények között az adóhiány ‑át kitevő szankció.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések