2019. április 29., hétfő

Fiscat ipalm újraindítás

Közben a könyvében megtaláltam az újraindítási funkciót, tényleg így van ahogy az. Fiscat iPalm pénztárgép kezelői leírás. Ha nincs GSM kapcsolat célszerű használni. Funkciója: a pénztárgép és GSM kapcsolat ellenőrzése hiba esetén javítás. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.


Feltöltötte: OnlinePénztárgépek és szerviz halompenztargep. This feature is not available right now. Please try again later. S mód Infó Újraindítás (Lásd: S mód) (Lásd: Infó) (Lásd: Újraindítás ) Napnyitás.


AEE újraindítás után már az új háttérprogram vezérli a pénztárgépet. Ez a frissítés menete, ha Ön az üzembe helyezést követően nem programozta, programoztatta át az alap, gyári beállításokat (Például a gyűjtő gombokat). Automatikus újraindítási funkció, Antibakteriális szűrő, Éjszakai üzemmód.


Tájékoztatjuk tisztelt. Felhasználási terület Kis- és közepes forgalmú üzletek, A változó . Hasonlítsa össze az árakat! FISC › FISCAT-IPALM www.


Hiányzó: újraindítás ‎ Tartalmaznia kell a következőket: újraindítás Reset the Fiscal Debate, But Towards a Comprehensive. His main point is that given improving deficit .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések