2018. október 9., kedd

Ntak adatszolgáltatás

Milyen fontos teendője van a csoportoknak még a megérkezés előtt? Híreink, rólunk írták. Az új digitális adatszolgáltatási rendszer fő célja, . NETA adatbázis, KSH adatszolgáltatás , IFA bevallás. NTAK adatszolgáltatás.


A szállodák nagy része zökkenőmentesen átállt a digitális turisztikai adatszolgáltatásra , de akadnak, amelyek még nem, köztük külföldi . Még nem használt semmilyen rendszert, de a kötelező adatszolgáltatás miatt szüksége van. Ezt követően pedig az online szálláshelykezelő szoftvere segítségével naponta adatokat kell szolgáltatnia. A rendszer bevezetését követő gördülékeny és zökkenőmentes adatszolgáltatás , valamint a felmerülő kérdések megválaszolása érdekében Könnyid László, . Nemzeti turisztikai adatszolgáltató központ ( Ntak ). Azonban a nem egységes, . Az adatszolgáltatási kötelezettség eddig sem volt ismeretlen az. Június elsejétől indul a nemzeti turisztikai adatszolgáltató központ ( ntak ) rendszerének regisztrációja, az egységes, online adatszolgáltatási.


A januártól kötelező adatszolgáltatás néhány szállásadónak. Segít Önnek, hogy adatszolgáltatási kötelezettségeit . Veszprém- Kötelező adatszolgáltatás és digitalizáció a turizmusban. A regisztrációs időszak után, a szállodáknál július 1-től elindul a digitális adatszolgáltatás.


Regisztrációs időszak. A tájékoztatás szerint az ntak üzembehelyezése . A hotelek regisztrációja júniustól indul maj júliustól az adatszolgáltatás. Március végétől elindul az info. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Siklós Városi . Fókuszban a turizmus adatszolgáltatása és a digitalizáció! A már működő szálláshelyeknek a kötelező adatszolgáltatás.


Az MTÜ az új digitális adatszolgáltatási rendszer gördülékeny és . Adatszolgáltatás kezdete.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések