2018. október 12., péntek

Juh állomány nyilvántartó

Az állattartó részére az állomány - nyilvántartó nyomtatványát a területi felelős . Az állomány - nyilvántartás vezetésével kapcsolatos követelmények. A juh és kecske állatfajok azonosítása és nyilvántartása (JFGK 8a). Egységes Nyilvántartási és Azonosítási. Tilos a jelöletlen juh és kecske szállítása, valamint a tenyésztési hatóság.


Egyedi törzskönyvi lap . Az ökológiai állatállomány kialakítása, pótlása Az állatállomány első. NÉBIH_Tájékoztató kozfoglalkoztatas. Szarvasmarha nyilvántartás JFGK 8. Baromfi Információs Rendszer (BIR): a baromfi állománymozgások , a keltetések és a. Kapcsolattartó személy: a szarvasmarha, a sertés, a juh és kecske fajok egyikét sem tartó. Pontos és naprakész nyilvántartást vezetnek az állatállományról ? A területek bezárásával az állomány könnyen irányítható. Juh - és kecskehimlő.


Ezt egy központilag biztosított állomány - nyilvántartó füzetben köteles vezetni . Hízómarha (6-hónap). Megjelent az a minisztériumi rendelet, amely a juh és kecskeállomány. ENAR rendelet szerinti tartós jelölés és folyamatos nyilvántartás. A tenyésztési programban szereplõ juh - és kecskefajták. A hazai juh - és kecskeállományok jelölése, törzskönyvezése, . Egyéb szarvasmarhaállomány -csökkenés.


Törzskönyvezés A juh hús-, gyapjú- és tejtermelõ képességével kapcsolatos. De très nombreux exemples de phrases traduites contenant nyilvántartási. A juh - és kecskefélék azonosítási és nyilvántartási rendszerének létrehozásáról,. Kulcsszavak: juhágazat , elektronikus nyilvántartás , szelekció). Many translated example sentences containing juh – English-Hungarian dictionary.


Mezőgazdasági Ügyfél- nyilvántartási Rendszerben szereplő adatok . A juh ürüléke a lóéhoz, a sertés ürüléke a szarvasmarhához áll közelebb. Magyarország a juh állományok esetében a Brucella melitensis nevű kórokozóval kapcsolatban rendelkezik . A szarvasmarha- állományok gümőkórmentességének ellenőrzése állami feladat. OMSZ Üvegházgáz- nyilvántartási Osztály.


Szervestrágyázás: az állatállomány.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések