2018. október 10., szerda

Postán maradó csomag ára 2019

Ha országon belül szeretne levelet küldeni. Más ár vonatkozik arra is, hogy postán maradó csomagként adod fel, az valamivel kevesebb mint az ajánlott levél költsége. Postán maradó , most ismerkedem vele. Cipő feladása postán maradó csomagként lehetséges.


Segítség az oldalon - gardrobcsere. További találatok a(z) gardrobcsere. Hivatalos postai táblázat (PDF). Tagged kiszámolt postai díjak vaterafutár. Ez esetben a hagyományos postai csomag árak a mérvadóak.


MPL postacsomagot 20kg-ig lehet feladni, az MPL Üzleti csomagot házhoz szállításnál 40kg-ig, postán maradó kézbesítésnél 30kg-ig, PostaPont-ra . A levél, ajánlott levél és a hozzájuk tartozó egyéb postai szolgáltatások árainak gyors. Ennek lényege az, hogy ennek az ára tartalmazza a feladás díját is, illetve, hogy ezekre . Belföldi posta díjak táblázata, levél feladás és különszolgáltatások díja, csomag küldés díja. Nem tudom mekkora súlyu de ajánlott levélként is feladhatód postán maradóra 2-kilóig. Itt a levél és képeslap . Jó hír, hogy a “ postán maradó ajánlott küldemény” lehetőség még mindig adott, de érdemes mellé. Ez a lehetőség pedig az, hogy postán maradóként adod fel a levelet.


A csomag az olyan, hogy este 6kor feladom naposra, és másnap délelőtt kiviszik. Es ez csak a “dron” ara. Az akkor a postán maradó csomag -küldemény, nem pedig ajánlott levél- küldemény ára. Feladási posta választására a továbbiakban nincsen szükség.


Ami ettől vastagabb, már csak csomagként adható fel. En kb eve mar mindig kerem a kuldot, hogy postan marado. Nincs olyan, hogy kisméretű csomag a postai terminológiában csak levél. Az oldal bármely hivatkozására való kattintással hozzájárul a sütik . A cégeknek a postai szolgáltatások igénybevétele jövőre átlagosan százalékkal kerül majd többe a mostaninál. Az új ár belföldi gramm tömeghatár alatt közönséges levelek esetében 1forint lesz,.


Az árak Bruttó árak ( Áfa-t tartalmaznak). Kösse össze a csomag átvételét más postai ügyek intézésével. Levelet, csomagot , pénzutalványt vagy előfizetett hírlapot is a címzett után küld a posta külön díjazás ellenében, ha ezt az ügyfele kéri.


Magyar Posta : így változnak a levélfeladási díjak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések