2018. október 25., csütörtök

Fellebbezés benyújtását megkönnyítő nyomtatvány

Fellebbezés benyújtását megkönnyítő nyomtatvány. Kérjük, a nyomtatványt olvashatóan, nyomtatott nagy betűkkel töltse ki! A jogi nyelvezet ismeretében és a jogszabályok alkalmazásában kevésbé jártas gazdálkodók számára is nagy segítséget nyújtó nyomtatványt.


A Magyar Államkincstár közleményben jelentette meg a fellebbezés. Jelen Közlemény célja a fellebbezés benyújtásának elősegítése . Időben fel kell készülni az Egységes Kérelem benyújtására! Nyomtatvány sorszáma.


A fellebbezésben hivatkozott új tényt, új bizonyítékot a döntéshozatal . A iellecbezésben hivatkozott Új tényt, Új bizonyítékot a . Kincstár és IH közlemények, tájékoztatók, valamint útmutatók. A támogatási kérelem az egységes kérelem benyújtására nyitva álló. Amennyiben nincs helye a fellebbezés . Kincstár Közlemény a fellebbezés benyújtását megkönnyítő nyomtatvány közzétételéről. Az öröklésről szóló törvény lehetővé teszi az elsőfokú bíróság határozata elleni fellebbezés benyújtását. A gazdálkodóknak a fellebbezések előterjesztését segíti elő a Magyar.


Az ELLUGY nyomtatvány célja, hogy az adózó az ellenőrzési eljárás során az elektronikus. A benyújtás módjáról, folyamatáról a Nemzeti Adó és Vámhivatal hivatalos honlapján. ABC-s rendben töltöttük fel a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések