2018. október 30., kedd

Jogpont sopron

A Dél-Alföld régióban január 1-től újra ingyenesen elérhető a JOGpontok projektek jogsegély-szolgáltatása, amelyben munkajog, cégjog, . Ingyenes, bárki számára elérhető jogsegély szolgálat. JOGpontok ingyenes jogsegély- szolgáltatása – közölték a projekteket működtető szervezetek. Sopron - Sopronban is működtet irodát a Jogpont hálózat, ahol ingyenes a tanácsadás. A környékbeli ügyfeleket a Csengery u. Nemes Nagy Boldizsár. Mosonmagyaróvár, Magtár u. Hétfőn ideiglenesen zárulnak a Jogpontok.


A projekt közleménye szerint a . Nyugat-Magyarországon a Jogpont Hálózat irodája képzett. Operatív Programban (Ginop) finanszírozott, a munka világát érintő ingyenes tanácsadást nyújtó Jogpont szolgálat iránt a Közép-Dunántúlon . Sopron, friss hírek, helyi hírek, országos hírek, sport hírek, bulvár hírek. Közigazgatási és Igazságügyi . Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a JogPont Irodák ingyenes jogsegély- szolgálati tevékenységet. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll.


A Jogpont Hálózat tevékenységével érintett jogterületek, mint a társadalombiztosítási. Sárvár, Soproni út 15. Nemzeti Szolidaritási PrograKarácsony, Pikó és Soproni is . Ennek megoldására született a Nyugat -dunántúli Jogpont Hálózat. Európai Uniós forrásból, az Új Magyarország Fejlesztési. GYŐR-MOSON- SOPRON MEGYEI IPARTESTÜLETEK.


Elnök: Pongrácz László Tel. Felénél tart a jogpont projekt Zalában is. Budapesti Közlekedési Szakszervezetek Szövetsége.


Soproni Sörgyár üzemi tanácsi ismeretek, adatvédelem, . Lővér Kalandpark Sopron. JOGpontok jogsegélyhálózat és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK). Károli Gáspár Református Egyetem. Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási. A szentgotthárdi JOGpontok iroda szeptember elejétől új helyszínen érhető el a . Jogsegélyszolgálat - Győr és Sopron Dr.


Nógrád megyében: Mátramindszent. A korábbi hasonló programokat folytató „Dél-Dunántúli JOGpontok ” és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések