2018. október 26., péntek

Adóbevallás sms ben 2020

Akinek még nincs ügyfélkapuja, és nem is szeretne a digitalizáció útjára lépni és ügyfélkaput nyitni, az idén is kérheti a Nemzeti Adó - és . A adóbevallási tervezet kérhető. Idén is kérheti a Nemzeti Adó - és Vámhivataltól (NAV) szja -bevallási tervezetének . Több mint millió szja -bevallási tervezettel készült el az adóhivatal. Ezt a magánszemélyek kérhetik. SMS - ben is az adóbevallás. Automatikusan elkészíti a NAV a . Hétfőtől elérhetőek az elektronikus személyijövedelemadó- bevallás tervezetek az adóhatóság honlapján - közölte Varga.


Akinek nincs ügyfélkapuja, az sms - ben kérheti a tervezet postázását. A Nemzeti Adó - és Vámhivatal (NAV) idén már negyedik alkalommal készíti el. A személyijövedelemadó- bevallás ( szja ) a tavalyi évben megszerzett jövedelmekről szóló kimutatás. Ez azt jelenti, hogy a NAV . Az adóbevallás tervezet ellenőrzéséhez szükséges M30-as nyomtatványokat.


Sms - ben is kérhető a tervezet postázása. Az ügyfélkapuval nem rendelkező adózók március 18-áig többek között sms - ben , levélben vagy a Nemzeti Adó - és Vámhivatal. Akinek van ügyfélkapuja, a NAV által elkészített adóbevallási tervezetet március 15-től.


NAV-tól sms - ben , levélben, telefonon, . A kormány tervei szerint. A tervezeteket az ügyfélkapuval. Mára véget ért a papír alapú adóbevallások korszaka – mondta. Azok, akik maguk készítenék el a bevallásukat, már.


Elindult az idei e- szja rendszer, már minden aktuális bevallási információ fenn. Az idei év már a negyedik, amikor a Nemzeti Adó - és Vámhivatal külön kérés nélkül. Március 18-ig akár sms - ben is kérhetik az szja -bevallási tervezetük postázását az adóhatóságtól azok, akiknek nincs . NAV készíti el az adófizetők szja -bevallását. A NAV bevallás tervezetet. Az adóvisszatérítést a befizetett SZJA -ból fizeti nekünk az állam.


Rakjunk rendet ebben a zöld világban! Tavaly a munkádért a Mind-Diáktól kapott összeg már adózott jövedelem, de erről kötelező adóbevallást beadnod idén is. Idén is lehet, akár sms - ben is kérni, hogy a NAV postázza papíron a személyi jövedelemadó tervezetet.


Bár még messze a határidő, már elkészítheti az adóbevallását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések