2018. október 22., hétfő

De gtk nyomtatványok

Neptunban lehet leadni elektronikus kérelem formájában. GTK Általános kérvény . Tisztelt Felhasználó! Letölthető nyomtatványok , űrlapok. Hallgatói ügyintézés nyomtatványai. Szakmai gyakorlatok nyomtatványai.


Beosztás: tanulmányi és felvételi előadó. A épület 0szoba). Néhány fontos információ a záróvizsgához kapcsolódóan.


Első körben a tantárgyellenőrző nyomtatvány kitöltése és leadása. Az ehhez szükséges nyomtatványt és a leszerelési lapot, valamint a diákigazolványát a tanulmányi ügyintézőjének le kell adnia vagy eljuttatnia . E szabályzat tárgya a régi nyomtatványok bibliográfiai, könyvtári és más. Cím, Módosítva, Megjegyzés. Hiányzó: gtk ‎ Tartalmaznia kell a következőket: gtk Törökné Rácz Erzsébet https://miau.


Ez az oldal ki is nyomtatható és a bevallás készítésekor ellenőrizhető a beadandó nyomtatványok sora. Minden Őstermelőre vonatkozik az, hogy amennyiben . E-mail: gtk @partium. Ezt a nyomtatványt csak abban az esetben tudom átadni Önöknek, ha előtte konzulensükkel a. Kollégiumi nyomtatványok , dokumentumok.


A KOLLÉGIUMI JELENTKEZÉS . Igénybejelentő nyomtatvány – Betegségbiztosítás (betegség és baleset esetén) 5KB. Nyomtatványok , társbiztosított, zálogjogosult bejegyzéséhez:.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések