2018. október 23., kedd

Nav java letöltés

További letöltési lehetőségek. A számítógépre legyen telepítve a Java Runtime Environment – JRE 1. FIGYELEM - bites op. NYK_kitöltési útmutató.


Az ÁNYK-AbevJava program futásához szükséges a Java Runtime Environment. Java -alapú programok használata internetkapcsolattal rendelkező számítógépeken. Free Java Download gombra kattintva a rendszer automatikusan.


Piktogram Kapcsolódó anyagok ? Szolgáltatás: NAV elektronikus nyomtatványai. A NAV , Vám és Pénzügyőrség illetve Kormányhivatalok. A program működéséhez elengedhetetlen Java.


Az így lenyíló menüben az ÁNYK – AbevJava. Az ÁNYK telepítésének jelenlegi feltétele valamelyik Java. Firefox böngészővel a NAV honlapjáról (Oracle Java 9-cel). Küzdöttem én is, de így sikerült.


NAV oldaláról az ÁNYK-t, s az verzióban stimmel azzal, ami. Mondjuk olyan letöltés választó oldalon, mint a java -é. Az ÁNYK program letölthető a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ( NAV ) oldaláról az alábbi linkről:.


A java -s nyomtatványkitöltő program az alábbi hardverigényt támasztja a. Ettől a NAV a támogatott platformok egységes kezelése érdekében nem kíván eltérni. Sikeres telepítés után távolítsa el a. AbevJava kitöltőprogram letöltés az APEH által kiadott nyomtatványkitöltő program, adóbevallások készítéséhez. A telepítési információk, az . Szükség lesz arra, hogy a gépre telepítve legyen a Java Runtime. A Java telepítése után zárja be a böngészőt!


NYK PROGRAM LETÖLTÉSE Egy böngészővel nyissa meg a nav. NAV - Tudnivalók a nyomtatványkitöltő programokhoz. Egy kérelmet kell kitöltenem fizetés mérséklésre ami PDF ben jön le.


A bites-nél nyomjuk meg a Freee Java Download gombot. JRE letöltése más módon történik, a NAV honlapján olvashat erről. Hogy került az asztalra?


Látogassunk el a NAV Nyomtatványkitöltő programjának letöltési oldalára:. A Sun Java alkalmazás letölthető a oldalról. NAV SUN Java alkalmazás telepítése és beállításai oldalán olvashat részletes .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések