2017. december 15., péntek

Turistautak útvonaltervező

Naponta frissülő adatok alapján gyalogos kerékpáros autós offroad . Nagyításhoz vagy kicsinyítéshez húzd össze a nyilakat! GPX- útvonal feltöltése. Nincs fájl kiválasztva. A névben vállalt turistautakon túl a teljes közúthálózat és a települések.


Tervezés mód Tervezés mód. Mapnik Thunderforest OpenTopoMap. Pecsétek Túrajelzések (Dömcsi) Túrajelzések . Az egyik legrészletesebb online túratérkép Magyarországról. BaseCamp, MapSource keretprogramhoz.


Baranyai turistautak jegyzéke: Túrázás a Mecsekben. A turistatérképeken a turistautakat kétféleképpen ábrázolhatják:. A térképeken az út színjelzését és jelzéskódját piros betűvel az útvonal mellé írják (például Z-). Változatós sítúra (vagy hótalpas) útvonal Lackenhof sípálya parkolójából az Ötscher csúcsához.


Ciklámen-forrás – Szikla-forrás – Hétforrás – Vasfüggöny turistaút – Andalgó . Az útvonaltervező a Brouter-t használja. Az alaptérképet az openstreetmap. Számtalan turistaút vár itt rád!


Kalandozz a sokszínű természetben! Fedezd fel ezt a meseszép vidéket! Lenyűgöző panorámák fogadnak!


Turistautak útvonaltervező

A Gyermekvasút nyomvonala mellett haladó útvonal , a mászás végén a János- hegy és az Erzsébet-kilátó, tartalmas km. A gyalogos turistautak jelzésének célja, hogy elérhetővé tegye egy adott régió. Soproni Tájvédelmi Körzet természeti értékeit, . MI LEGYEN A TÉRKÉPEN?


Turistaút a Soproni-hegységben. HEGYVIDÉKI TURISTA UTAK. Kék színű jelzéssel jelzet utak: Útkód Jelzés Km. Az Országos Kéktúra Írott-kőtől Hollóházáig tartó, folyamatos, jelzett turistaút , amin végig. Kiváló kirándulási és sportolási lehetőség az útvonal végigjárása.


Az Írottkő-Geschriebenstein Natúrparkban rengeteg lehetőség van túrázásra: több országos és regionális túraútvonal, helyi séták és speciális nemzetközi utak,. Bobpálya - Sástó - Farkas-kút - Lajosháza - Ilona-kút - Tarma-kút - Kozmáry-kilátó - Sástó - Bobpálya Alternatív lehetőség Lajosházától a . Telgárthy-rét (Visegrád) – Pap-rét – Hegytető (Pilisszentlászló). A kényelmes turistautakon vezető tanösvény mintegy km hosszú és a . Open Street Map alapú, szerkeszthető bringás útvonaltervező.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések