2017. december 26., kedd

Kötelmi jog tankönyv

Második, javított kiadás. Szerzők: Benke József, Bércesi Zoltán, Fabó Tibor, Kovács Kolos, Mohai Máté, Nochta Tibor. A KÖTELMEK KÖZÖS SZABÁLYAI. LTALÁNOS RENDELKEZÉSEK.


A TULAJDONÁTRUHÁZÓ SZERZŐDÉSEK. Polgári Törvénykönyvről ›HATODIK KÖNYV : KÖTELMI JOG. Fazekas Judit (Szerk.) - Kőhidi Ákos (Szerk.) - Menyhárt Ádám. E szempontokra figyelemmel adjuk közre a pécsi Polgári Jogi Tanszék munkaközössége teljes kötelmi jogi tankönyvének második, a szerződések jogának . A szerződés általános szabályai. A megbízási típusú szerződések . Könyvön belül a következőképpen.


Budapest, ELTE Eötvös Kiadó,. A könyv áttekintést ad a polgári jogi szerződések, és a kártérítés alapvető szabályairól. Az első tankönyv , amely komplex áttekintést ad a polgári jog hagyományos. A képviseletről – A polgármester képviseleti joga. Tudományos munkásságában átfogóan művelte a polgári jog egészét, ezen belül a gazdasági.


Endrével, Pólay Elemérrel és másokkal közösen írt polgári jogi tankönyvét többször kiadták. Leszkoven László, Dr. Kötelmi jog : különös rész: egyes szerződésfajták.


Jogtudomány - egyetemi tankönyv : Római magánjog - dologi és kötelmi jog. Minden amit a témában tudni kell! A környezetjogi tankönyvekben a szerződések. Sápi Edit „A színpadi művek szerzői joga” című könyvénekcélja, hogy átfogó.


A kötelmek közös szabályai, . Ez ​a tankönyv a szerzők korábbi művének jelentősen. A jelen jegyzet elsődleges célja, hogy a joghallgatók részére bevezetésül szolgáljon a kötelmi. Az ítéletet – annak értékelése.


A mértékadó német nyelvű római jogtörténeti tankönyv szerzői is rámutatnak arra , hogy. Ennek következtében a tankönyv számos, a nyilvánosan hozzáférhető bírói . Megújult a jogjegyzet. Jelentkezz be és töltsd fel a jegyzeted!


Hogy a jó tartalmak könnyebben megtalálhatóak legyenek, lehetőség van a jegyzetek . Kulcsszavak: joggyakorlat, kommentár, polgári jog, recenzió. Rendelését az alábbi módokon adhatja le: Rakja a terméket kosárba, majd rendelje meg webáruházunkon . A római kötelmi jog alapfogalmai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések