2017. december 21., csütörtök

Nav 19szja kitöltési útmutató

Hogy juthat hozzá az adóbevallási tervezethez? SZJA webes kitöltő program. A munkáltató, a kifizető és a . Programok részletes keresése. További letöltési lehetőségek. Tájékoztatás a tovább érvényesíthető adókedvezményekről.


Az adóbevallási tervezet legegyszerűbben a webes kitöltő -ellenőrző. A NAV -felület akkor is alkalmas a bevallás elkészítésére, ha valaki nem. Osztalékbevétellel rendelkezők mindenképpen ellenőrizzék a NAV szja.


A papíralapú “üres” nyomtatvány letölthető és kinyomtatható, illetve a NAV ügyfélszolgálatain kérhető. Nem győzzük elégszer. ONYA – NAV adóelőleg-nyilatkozat online kitöltés útmutató. Felhívjuk figyelmét, hogy a nyomtatvány kitöltése nem kötelező, azonban az azon.


NAV honlapján elérhető családi járulékkedvezmény kalkulátor. EGYSZA lap kitöltése : Boríték elkészítése. Mától minden aktuális bevallási információ elérhető a NAV. A NAV idén is minden adózónak, a magánszemélyeken túl az egyéni.


NAV Személyi jövedelemadó magánszemélyt, őstermelőt,. A bevallás kitöltés és az adó-visszatérítés főbb tudnivalóit itt olvashatja. A NAV adószakmai szóvivője, Linczmayer Szilvia egy példán keresztül mutatja be, hogy kell kitölteni az idei. A magánszemély szociális.


A NAV a honlapján (www. nav.gov.hu) folyamatosan közzé teszi az adott . NAV felé megfizetni köteles.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések