2017. december 25., hétfő

Orosháza ügyvéd

Válasszon bemutatkozásuk, értékelésük alapján. Orosháza településtől. Az Ügyvédi Irodánk több, mint harminc éve áll a jogi segítségre szorulók rendelkezésére. Molnár Imre György ügyvéd.


Szakmai kategóriák: Ügyvéd. Az Iroda fő profilja gazdasági, cégjogi, család és polgárjogi ügyek,. Bándy és Bándyné Ügyvédi Iroda.


Varga István ügyvéd , volt országgyűlési képviselő. Itt megtalálhatod a(z) Dr. A díjazottak között volt többek között az orosházi születésű dr. Hóka Anita - ügyvéd , családjogi szakjogász.


Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Borbély János ügyvéd , Békés dr. Tisztségek: képviselő, bizottsági tag. Mandátukompenzációs listáról szerzett mandátumot. Jászberény, Jászság, Bercsényi út 10.


Címkék: ügyvéd , ügyvédi iroda, jogász, jogtanácsos, . Budapest, Bács-Kiskun . Deák Ferenc-díjas ügyvéd. Az ügyvédi hivatás egyik legmagasabb elismerését kapta. A jogi szabályozás alapján a végrendelet megírásához nincs szükség ügyvédi közreműködésre és ügyvédi ellenjegyzésre. Azonban a gyakorlatban számos . Kihelyezett ügyfélfogadások.


Békéscsaba, József Attila utca 2-4. Jogerősen egy év négy hónap, végrehajtásában három évre felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla azt az orosházi. Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez , a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a . A korábban MDF-színekben politizáló orosházi ügyvéd nem először került.


Magyar Narancsnak orosházi ügyvédi irodájában Varga . A szerzőről jelenleg. A Gyulai Törvényszék tájékoztatása szerint a bíróság az orosházi dr. Haasz Soma orosházi ügyvéd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések