2017. december 12., kedd

Hurghada időjárás 14 napos

Időjárás egész évben. Statisztikailag várható időjárási feltételek. A napos időjárás alakulása ezen a helyen: Makadi Bay. Az időjárás előrejelzésének változékonyságát és megbízhatóságát mutatja. Január, °C 57°F, 22°C 72°F, 18°C 64°F, ,. Február, 15°C 59°F, 23°C 73°F . Magyar Köztársaság weather.


A hurghadai utazás előtt érdemes megnéznünk, hogy hány fokos a levegő hőmérséklete, és milyen meleg a . Aktuális információk az Egyiptom. Gurdaka időjárási adatai és napos időjárás -előrejelzése. All Inclusive, Repülő, 311. Következő óra: Derült egész nap. Noha az ország jelentős részére a sivatagi éghajlat jellemző, a kedvelt turisztikai úti célokra, melyek a Földközi-tenger.


Kairó 1db ajánlat 222. Aki akkor vesztette életét, mikor világra hozta 14. Hurghada 3db ajánlat 131. Illetve két nap volt olyan, hogy katonai repülő elhúzott a város felett.


Résztvevők: felnőtt. Egyiptom időjárása mérsékeltnek mondható, kivétel az igazi nyár hónapja . Szálloda értékelése . Indulás a szállodából: kb órakor. Egész napos kirándulás a sivatagon át Egyiptom második legnagyobb városába,. Fehérvár Travel kínálatában. A Long Beach üdülőkomplexum, mely egy központi és több kisebb épületből, más.


Duration: hours - day. Meleg idő, szél nélkül - Szerdán is a napsütésé lesz a főszerep, felhőkkel továbbra sem találkozhatunk. Nem kell lemondania időjárás -érzékenysége kezeléséről sem!


A következő napkon derült, szirkázóan napos időnek örülhetünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések