2017. december 11., hétfő

Mezőkövesdi bíróság ügyfélfogadás

Bírósági vezetők ügyfélfogadási rendje. A kezelőirodák ügyfélfogadási rendje. A bíróság nyilvános és ingyenes ügyfélfogadási napján csak olyan kérelmek terjeszthetők elő,. Online bírósági ügyintézés lehetőségei a rendkívüli ítélkezési szünetben: . Mezőkövesd , Egri út 2. Ingyenes jogsegély-szolgáltatás igénybe vehető a JOGpontok projekt keretében ide . A panasznapi ügyfélfogadás szünetel.


A bíróságok valamennyi ügyszakban ügyeleti rend alapján működnek. Polgári ügyszakban a határidők . Miskolc: Kiss-Kondás . Személyes ügyfélfogadás. Ezen döntések bírósági felülvizsgálata érdekében, jogszabálysértésre . Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság ( bírósági ügyintézés). A Kúria elektronikus levélcíme: Kuria@kuria. Rövidebb nyitvatartás a központi ügyfélszolgálaton, NAV ügyfélfogadási szünet a kormányablakokban.


Szigetszentmiklós, Apor Vilmos utca 1. Panasznapi ügyfélfogadás : Hétfő: 9:00- 11: . Az érintettek az egyes bíróságok ügyfélfogadási idejéről a Fővárosi Törvényszék honlapján, a https://fovarositorvenyszek. Hétfő, 08:– 12:00. Irodavezető: Szajlai Istvánné.


E-mail cíbirosag @ozd. Pallagi István megbízott elnök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések