2017. december 13., szerda

E napló

E portál célja, hogy segítséget nyújtson az építkező állampolgároknak, a tervezőknek, a beruházóknak és a kivitelezőknek. Mindent egy helyen, első kézből, . Válassza ki a legördülő listából a megfelelő e - építési napló alkalmazást! A belépés feltétele Ügyfélkapus . A nyár során is folyik az e -építési napló fejlesztése, melynek eredményeként szeptembertől három újítás várja a felhasználókat.


E napló

A gondviselők felhasználóneve a gyermekének oktatási azonosítója. A felhasználók jelszava a gyermekének születési dátuma, . Gyermeke szaktanárához az e -naplón keresztül jelentkezhet be fogadóórára, amennyiben a szaktanár jelölt ki időpontokat. Az e -építési napló alkalmazás által küldött automatikus üzenetek. Ha törölni kívánja az üzenetet, kérem a kuka . Felhívjuk a figyelmét, hogy a beiratkozáshoz szükséges adatok online beküldése esetén is a beiratkozás napján az . Elektronikus napló az iskolánkban. Az elektronikus napló bevezetése segíti a szülők naprakész tájékoztatását, lehetőségét ad a szülő és pedagógus közötti folyamatos kommunikációra.


A KRÉTA e - napló használata. Jelszó: (mindenki sajtát jelszava). Iskolánkban az idei tanévtől bevezetésre került az e - Napló.


E napló

Ennek segítségével Önök naprakész visszajelzéseket kaphatnak gyermekük iskolában töltött . Országos Építésügyi Nyilvántartás (OÉNY) ablakon keresztül elérhető internetes alkalmazás . Nem lesz kötelező az építési napló a maguk számára építtetőknek és az egyszerűsített bejelentés is változik. E - napló - változás a vonatkozó rendeletben. Az e - napló bejelentkezésében változások történtek.


Az új belépési lehetőségek beállítása folyamatban van. Jelenleg ennek feltöltése és a tanév naplós . Bejelentkezés az e-naplóba : e - napló. Váci Mihály Katolikus Általános Iskola. Fenntartó neve: Váci Egyházmegye.


E napló

Az osztályfőnökök minden. Iskolánk a MaYor elektronikus naplórendszert használja, melyet a Városmajori Gimnáziumban fejlesztenek. Az iskolai Naplórendszer saját, központilag aláírt . A szülők a „ Szülői . Távoli belépés az elektronikus naplóba (EKRÉTA) Kattintson ide vagy a képre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések