2017. december 29., péntek

Panasznap bíróság

Alapvetően megváltoztatta a korábbi panasznap szerepét az új Polgári perrendtartás. De nem csak a tartalom, a név is változott: mostantól az . Folyó ügyekkel kapcsolatos információkért és iratbetekintéssel kapcsolatban a bíróságok kezelő-, tájékoztatási irodáját, vagy az ügyfélközpontot keresheti fel. Az ítélőtábla a törvényszékek és a Kúria közötti bírósági szintet. Panasznap helyett Ügyfélsegítő.


E hagyatékhoz tartozik a bírósági panasznap intézménye is, amelyen csupán csekély változtatásokat hajtott végre az új jogszabály. Fonyódi Járásbíróság. Szigetszentmiklós, Apor Vilmos utca 1. Sorra nyílnak azok az ügyfélcentrumok, amelyek modern környezetben biztosítanak gyors és hatékony ügyintézést a bírósághoz fordulóknak. Bírósági vezetök ügyfélfogadási rendje: hétfö.


Tevékenység A Dabasi Járásbíróságon . Az Érdi Járásbíróság épülete az Ér Felső utca 43. Szikszó, Kassai út 31. Weboldal: Szolnoki Törvényszék. Illetékességi terület:. A panasznapi ügyfélfogadás is megtartásra kerül, hétfőnként órától 12 . A felperes a bíróság illetékességét tévesen jelöli meg, ez azonban a. Utóbbi panasznapon felmerült probléma is, az ellenkérelemben kérje-e . Péntek: - óráig panasznap - ingyenes jogi tanácsadás.


A bírósági ügyfélcentrumok gyors és . THEMIS verseny kiadvány. Mivel a jogi konfliktusok megoldásának egyik fő útja azok bíróság elé vitele, a. Valószínűleg kevés impozánsabb bírósági tárgyalóterme van az. Tehát a jogi képviselő nélkül eljáró ügyfelek alapvetően eljárási és technikai tanácsot kérhetnek az ügyfélfogadást ellátó bírósági dolgozóktól. Keszthelyi Járásbíróság Elnök: dr. A többi járásbíróságon az alábbi napokon nem lesz panasznap.


A felújítás ideje alatt a bíróság a Szarvas, Szabadság út 1-3. Jász-Nagykun-Szolnok Megyében működő bíróságok - HA FONTOS A MEGBÍZHATÓSÁG. Füzesabonyi Járásbíróság.


Az iratszerkesztés nem terjed ki pl. A megyei, a szigetvári, valamint a munkaügyi bíróságon, ahol szerda a panasznap , délelőtt kilenctől fél tizenkettőig, délután egy és három óra . Emiatt a bíróság a Dózsa György útról új helyre, a Gödöllő, Tessedik Sámuel utca 6.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések