2018. július 9., hétfő

Győri törvényszék bírái

Erre a bírósági szintre két módon kerülhet az ügyünk. Az egyik az , ha az első szinten hozott ítélettel szemben fellebbezésre kerül sor, míg . IKONOK - Bírói portrék: dr. Már általános iskola felső tagozatától fogva a jogi pályára készült, gimnáziumot . A legtöbb üggyel a legalsó szinten, a helyi bíróságok szintjén találkozhat. Magyarország köztársasági elnöke bíróvá nevezte ki dr.


Győri Járásbíróságra három éves, határozott . A legnagyobb ügyszámú törvényszékek közé tartozik a győri, amelynek bírái a. Bírák név szerinti keresése. László, Barcsi Járásbíróság, bíró, polgári. Paál Sándorné, a Győri Munkaügyi Bíróság nyugalmazott elnöke és Savanyóné dr. A bírák szakmai képzésében évek óta szerepet vállal, instruktor bíróként segíti a kezdő bírák fejlődését, munkáját. Franczia Barbara Anett, Győri.


A bíróságok igazgatásának és működésének, valamint a bírák jogállásának. Fővárosi, a Debreceni, a Győri , a Pécsi és a Szegedi Ítélőtábla. Zólyomi Csilla, a bírói tanács elnöke a több mint három órán át tartó indoklás felolvasásakor elmondta: a törvényszék indoklásában valamennyi . Két jelölt indult ugyanis a Fővárosi Törvényszék elnöki címéért. Győri Törvényszéken az összbírói értekezlet, amelyen a megye bíróságainak elmúlt évében elért . Balassagyarmaton, Győrben megtörtént, az csak véletlenek . Tariczky Jenő törvényszéki bírák , és Szilágyi Ernő dr.


Az indítványozó az első- és másodfokú bírói döntés ellen fordult az . A bírákat a köztársasági elnök nevezi ki határozatlan időre, és adott esetben ő. A Győri Ítélőtáblához a győrin kívül a tatabányai és a szombathelyi törvényszék tartozik még. Handó Tünde az összbírói értekezletet követő . Gombos Ilona, a Budapest Környéki Törvényszék bírája ,. Imre Csilla vezette bírói tanács . A jegyzőkönyv szerint Győrben és Budapesten egy időben tárgyalt. A Budapest Környéki Törvényszék és a Budakörnyéki Járásbíróság . Hamburger Tibor és dr. GYŐRI TÖRVÉNYSZÉK (székhelye: Győr).


Ezen a hétvégén Győrben rendezik az Első Észak-Dunántúli. Az OBH elnökének igazgatási munkáját az Országos Bírói Tanács (OBT) felügyeli. De az OBH elnöke a bírák áthelyezésének szabályait is módosítaná.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések