2018. július 11., szerda

Berlini magyar konzulatus idopont foglalas

A JP Auto fóti telephelyére új kollégákat keresünk, autószerelő munkakörbe! Bővülő csapatunkba olyan magas színvonalú, minőségi munkát végző munkatársat . Karrier oldalunkon számos állásajánlatot talál. Jelentkezzen és dolgozzon az Opel márkaszervizben vagy a Schiller Karambolos Centrumban. Lépjen be a BMW magyarországi márkakereskedői hálózatának világába.


Számos érdekes álláslehetőség kínálkozik itt az Ön számára, ahol a BMW prémium . Ne hagyja ki a munkát! A Jász-Plasztik Autócentrum Kft. Magyarország legnagyobb magyar tulajdonban lévő Mercedes-Benz márkakereskedése. Főbb feladatok: Új gépjárművel értékesítése.


Hitelkalkulációk készítése. A legfrissebb új autó értékesítő és hasonló munka a jobinfo. Gépjármű átadási dokumentáció . Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább . Nem az IT szektor fizeti a legtöbbet, mérnökként is elérhető a kétmilliós havi fizetés – a Hays Hungary friss hazai bérfelméréséből . AUTÓSZERELŐ ( SZEMÉLYGÉPJÁRMŰ ÜZLETÁG). Könnyű tehergépjármű értékesítő (DanubeTruck). Munkakör kiegészítése: Használt és új gépjármű értékesítőFelajánlott havi bruttó kereset (Ft): 2… igaziallasok.


A budapesti és a nyugat-magyarországi bérelőny az értékesítési. Egy olyan online eszközökkel felszerelt országos ingatlanértékesítő hálózat, amely. Termeléssel folyamatos kapcsolattartás Értékesítési. Csapatunk bővítése céljából értékesítő kollégát keresünk.


Feladatok: - Új- és használt autók , motorok értékesítése, ezzel kapcsolatos teljes körű adminisztráció. Aktuális bérajánlatok (bruttó). CBA, tehergépjármű -vezető, 400.


HASZNÁLTAUTÓ ÉRTÉKESÍTŐ (Porsche Pest telephely). Autószerelő (Porsche Mtelephely). Meglévő ügyfélkör magas szintű . Mérnök) értékesítő Amit kínálunk Versenyképes bércsomag. Ugyanakkor ha a HR-es kezdőfizetésként csak nettó 1ezret tud.


Unix Autó kft - Több mint alkatrész. Autóalkatrészek beszerzése és forgalmazása. Nálunk megtalálja amit autójához keres! Gépkocsik felvásárlása.


A felvásárlási osztály munkatársainak feladata a felvásárlás teljes folyamatának biztosítása. Először meg kell vásárolni a gépkocsit az .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések