2018. július 17., kedd

Fiscat ipalm éves zárás

Fiscat iPalm pénztárgép kezelői leírás. Napzárás folyamatának részletes leírása. Hívja szervizét, hogy elvégezzék a kötelező éves. A pénztárgépből csak akkor lehet kivenni a zárast.


Mit jelent az, hogy éves zárás ? A jövőben is kötelező lesz elvégezni az éves kiolvasást? EZ A BEJEGYZÉS TÖBB MINT EGY ÉVE NEM FRISSÜLT, EZÉRT . Fontos, hogy mar a „Napi zárás ” mellett már a „Napnyitás”, a „Pénz be” és „Pénz ki” . Belépés valamibe (Enter). Kilépés valamiből (Esc).


Kikapcsolás (hosszan). X JELENTÉS, NAPI FORGALMI JELENTÉ- ZÁRÁS MINTABIZONYLATAI. This feature is not available right now. Please try again later.


A felülvizsgálatot a pénztárgép üzembe helyezését, illetve legutóbbi éves szervizelését követő 1 . Pénztárgép éves felülvizsgálat. Plexy gép havi zárása Ft, vagy nagyon eltér a valóstól egy rakás gépen! Vonalkód olvasó, Mérleg, PC, kassza 12V, Igen (Sztornó, visszáru), Igen - Online PLU. Rovidzár védett külső antennával és csatlakozással.


Működési hőmérséklet. Mikrohullámú, nagy sebességű Internet szolgáltatás éve Gyöngyösön és környékén. Mi ott is tudunk széles-sávú bérelt vonali Internetet szolgáltatni, ahol a . Hogyan történik a Napi zárás (Napi Forgalmi Jelentés) a Sam4S NR-3pénztárgépen?


Hogyan állíthatom át a Sam4s NR-3pénztárgép óráját? Toronyházi gondolatok. FISCAT IPALM GPS TAXISOKNAK, MOZGÓÁRUSOKNAK! VES FELÜLVIZSGÁLAT ESETÉN DÍJTALAN KARBANTARTÁST .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések