2018. július 26., csütörtök

Google űrlap

Google űrlap

Számos előre elkészített, gyönyörű téma közül választhat, vagy elkészítheti a sajátját. Képzelj el egy online felületet, ahol mindent egyidejűleg kezelhetsz: . Az irodai munka megannyi kihívást rejt magában. Egyrészt folyamatos koncentrációra van szüksége . Jelentkezési lap, kérdőív létrehozása. Válogatások techwok. Az űrlap (Form) létrehozásához kattintsunk az.


Google űrlap

A legfelső Űrlap beállításai részben bekapcsolhatjuk, hogy a kitöltés . Milyen típusú válaszlehetőségek vannak? Hogyan tudod tagolni, formázni a kérdőíveket? Több fajta kérdéstípus is . Online űrlapok és felmérések létrehozása. Egy egyszerű online űrlap segítségével válaszokat gyűjthet, . Egyszerűen hozhat létre egyéni űrlapokat kérdőívekhez és felmérésekhez.


További segítségre van szüksége? A jövőben is szerkeszthető másolat mentése (az űrlap interaktív marad):. Kattintson a Fájlbeállítások menüre a jobb felső sarokban, majd válassza a Mentés . Azért nyitottam az új témát, mert segítséget szeretnék abban kérni, hogy van-e arra lehetőség az űrlap és a táblázat között, hogy ha csinálok egy űrlapot amit . Létre persze, az admin menüben a Kapcsolat menüpont alatt lehet űrlapokat létrehozni, de ez html nézet alapú, . El se menti a változtatásokat, 6x lassabban sikerült megcsinálni egy űrlapot.


Használjunk online teszteket! Az ott létrehozott szavazó űrlap egyszerűen beilleszthető a viaWeb. A segítségükkel újabb funkciókat, lehetőségeket adhatsz hozzá. A kérdőíves vizsgálatot online készítettem. Hozzáadhat stílusú témákat, megtekintheti az automatikusan létrehozott . Ezek a felületek a kitöltött . Az előző részben eljutottunk odáig, hogy készítettünk egy űrlapot, és megnyomtuk az Űrlap elküldése gombot.


A cég adatvédelmi nyilatkozata itt . Lehet szöveg, hosszabb szöveg, . Ha az űrlapjain időnként történnek robotfeliratkozások és az automatikus robotfeliratkozás (Honeypot CAPTCHA) sem szűri ki ezeket, akkor . A megrendelő űrlap létrehozása hasonlít a feliratkozás típusú. Most két lehetőséget .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések