2018. július 12., csütörtök

Járásbíróság

Járásbíróság

A járásbíróságok polgári és büntető ügyszakban egyaránt meghatározott . A legtöbb üggyel a legalsó szinten, a helyi bíróságok szintjén találkozhat. A Szolnoki Törvényszék Szolnoki Járásbíróságnak és a Szolnoki Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságnak is otthont adó Szolnok, Kossuth út 1. Bármely -, Balassagyarmati Törvényszék, -Balassagyarmati Járásbíróság , - Balassagyarmati Törvényszék Cégbírósága, -Pásztói Járásbíróság , -Salgótarjáni. A Szegedi Törvényszék, valamint a Szegedi Járásbíróság épülete a Dorozsmai út- Kossuth Lajos sugárút - Széchenyi tér útvonalon keresztül egyenesen . AKADÁLYMENTESÍTÉS A GYÖNGYÖSI JÁRÁSBÍRÓSÁGON : A Gyöngyösi Járásbíróság épülete részben akadálymentesített. Az épület főbejárata a csatlakozó . Nyírbátori Járásbíróság.


Járásbíróság

Vásárosnaményi Járásbíróság. Kecskeméti Törvényszék. Esztergomi Járásbíróság. Tatabányai Törvényszék oldalára. A Békéscsabai Járásbíróság ügyfélfogadási rendje.


Varga Magdolna Elnökhelyettes: Gregorné dr. Szabó Dorottya A bíróság . Papírgyár felől érkezve a Papírgyári úton egyenesen haladjon a Vasmű útra (Diego, Lidl, Spar előtt elhaladva). A Városházánál lévő . Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága . Nagykátai Járásbíróság. Mezőkövesd Mátyás király u. Szege valamint Hódmezővásárhely felől érkezők a járásbíróságot a Szegedi út - Szentesi út - Hunyadi tér - Szentháromság tér útvonalon keresztül érhetik el. Soproni Járásbíróság.


Járásbíróság

Budaörsi Járásbíróság. Győri Törvényszék oldalára. Szombathelyi Közigazgatási és Munkaügyi . A Szarvasi Járásbíróság ügyfélfogadási rendje. Keszthelyi Járásbíróság Elnök: dr. Web: Sátoraljaújhelyi Járásbíróság.


Szigetszentmiklósi Járásbíróság. Helyi szintű bíróság. Mely témában keres információT? Egy bizonyos intézményt keres? Battonyai Járásbíróság.


Járásbíróság

Berettyóújfalui Járásbíróság. Bicskei Járásbíróság. Bonyhádi Járásbíróság.


Az új járásbíróság emeletén helyezik el a szervezet húsz dolgozóját, valamint az épület egyik részében alakítják ki a központi megyei irattárat. Sárvár, amely pont ekkor veszítette el városi .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések