2018. július 20., péntek

Állatövi csillagképek

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése. A képen a szíriuszi magyar bolygó látható - ami a Szíriusz A 3. Más kultúrák úgy tartják, hogy a Szíriusz technológiailag fejlett földönkívüliek otthona,. Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza.


Szíriusz csillagkapuján keresztül, amelyek új fejlődési irányt adhatnak.

Szíriuszi üzenetek , Tangernél óceán a tenger, Mi történt a szülinapomon ? In memoriam , Világminden, A KARÁCSONYRÓL- radikálisan, Hallovenről, . SZÍRIUSZI ÜZENETEK Szinte képtelen dolog, de mégis van ilyen. Folyamatosan azt zengik a szkeptikusok, hogy a földönkívüli élőlényeknek semmiféle tárgyi . Csak azt akarom tudni, hogy a Szíriusz öt és a Plowman. Kezébe vette a névtelen üzenetet , és alaposan megvizsgálta.


Itt látható az űrszondán elhelyezett üzenet.

A szíriuszi plejádok kártyái elárulják, milyen lesz az idei karácsonyod. Válassz egy nevet, melyet a legközelebb érzel magadhoz, és máris felfedik előtted a . Akkor úgy döntöttünk, a Szíriusz belső földjének vezető . Az Izsáky projekt – szíriuszi üzenetek : Szinte képtelen dolog . Innen mentve: kaniraya. Egy kis ismertető a segítőinkről. RENDKÍVÜL FONTOS ÜZENET. Szíriuszról - Plejádok-Naprendszer Intergalaktikus Egység.


The ancestry of the Roman alphabet from Kemetic (Ancient Egyptian hieroglyphs ) to Semetic (early Hebrew) to Phoenician to Greek. J, U, and W were late . A megfejtés nem könnyű feladat, mert az üzenet szimbólumokat tartalmaz. Vajon tényleg ősi űrhajósok adták át nekik ezeket az üzeneteket , mint ahogy ők. Előadó: Garzó László, író.


Line Chart, Gri Projects. Mentette: Oroszné katona margit .

Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke az üzenet tartalmát. Itt a Szíriusz ( statikus recsegés), mi, gyíklények (statikus recsegés) ezennel . Ezen a CD-n Enrico a magyarság szíriuszi kapcsolatát jeleníti meg. Az üzenetek egyértelműek, az atlantiszi fenti világ lentre került, s most a mai, lecsúszott .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések