2018. július 20., péntek

Társasházi szmsz kötelező tartalmi elemei 2019

Helyi Óvodai Nevelési . Az intézmény általános adatai. Neve: Kiskunhalasi Bóbita Óvoda. Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskola és Óvoda. Alkalmi feladatokra alakult munkacsoportok, . Intézményvezető helyettes óvodai intézményegységre vonatkozó feladatai.


Készítette: Mihályiné Sági Annamária. Az óvoda működésének rendje. LTALÁNOS RENDELKEZÉSEK.


A szervezeti és működési szabályzatot az óvodavezető készíti el és a . Tagintézmény házirendje. A Kerekegyházi Bóbita Óvoda. Megtalálható az óvodavezető irodájában, az óvoda. Az alaptevékenységet szabályozó jogszabályok.


SAJÓKAZAI GÉZENGÚZ NAPKÖZIOTTHONOS ÓVODA. SZERVEZETI MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA. Herencsényi Napsugár Óvoda. Pedagógiai Programja. A dokumentumok elhelyezéséről, a tájékoztatás idejéről . NAGYKOVÁCSI KISPATAK ÓVODA – SZMSZ.


Nagykovácsi Kispatak Óvoda. SZMSZ és a benne található Házirend. Napközi Otthonos Óvoda. Szervezeti és Működési Szabályzat. Miskolci Százszorszép Óvoda Tündérkert Sport Tagóvoda.


MISKOLCI SZÁZSZORSZÉP ÓVODA ÉS TAGÓVODÁI. Konyha, mint közoktatási intézmény szervezeti felépítését, az intézményi . Galamboki Mesevár Óvoda. A gyermek távolmaradásának igazolása.


Térítési díj be-, illetve visszafizetésre vonatkozó . AZ ÓVODA CSOPORTJAI ÉS KAPCSOLATTARTÁSÁNAK RENDJE. BŐSÁRKÁNYI TÜNDÉRFÁTYOL ÓVODA.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések