2016. november 10., csütörtök

Postán maradó csomag hány napig vehető át

Lealkudott kedvezményes árak nem csak vaterás csomagokra házhoz. Pár szóban a postán maradó csomagküldeményekről. Legfontosabb tudnivaló, hogy a postán maradó küldemények esetében vásárlóink . Kérjük vegye figyelembe, hogy a belföldi postautalvány feladásának díja van, melyet. Postán maradó kézbesítés esetén a küldeményt az Ön által megadott helyi. Az árak Bruttó árak ( Áfa-t tartalmaznak).


Kösse össze a csomag átvételét más postai ügyek intézésével. Posta, csomagküldés - LOGOUT. A posta szállítási díja a vásárlás összegének függvényében alakul:. Előre utalás díja Ft.


Levélpostai küldeményekhez igénybe vehető szolgáltatások. Levelezôlap, képes levelezôlap. Február 1-től lesz némi változás a postai levélküldemények esetében, ami.


Jó hír, hogy a “ postán maradó ajánlott küldemény” lehetőség még mindig. A szolgáltatás díja mentes az adó alól. Belföldi posta díjak táblázata, levél feladás és különszolgáltatások díja , csomag küldés díja. Utánvétes fizetés esetében a teljes vételárat (termékek ára és a szállítás díja ) a csomag . Fontos, hogy ügyelj az adatok pontosságára , hiszen a megadott adatok alapján. Azaz helyből postán maradónak tekinti.


Szóval a levél nem attól levél , hogy borítékban van lenyálazva, hanem hossz x szélesség x magasság . Az akkor a postán maradó csomag-küldemény, nem pedig ajánlott levél - küldemény ára. Az ország legkiterjedtebb hálózata. Válassz egy postát, amely útba esik!


SMS-ben vagy e-mailben értesítünk a . A „ levél ” és a „csomag” között nincs különbség a csomagolás szempontjából,. A postakész boríték olyan boríték, amelynek ára tartalmazza a feladás. Tájékoztatója a levélpostai küldemények helyes címzéséről és feladásra történő előkészítéséről.


Küldemények csomagolására alkalmas fóliák jellemzői. A postai szolgáltató-helyre címzett és ott kézbesítendő („ postán maradó ”). A postán maradó kézbesítés esetén a csomag szállítási díja :1. Ft,nagyobb rendelés (kg feletti) csomag szállítási díja :1.


A csomag árak alakulása fizetés és átvételi pont szerint változik. Erről lent találod a. Szállítási módok és árak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések