2016. november 28., hétfő

Munkaügyi bíróság ügyfélfogadás

A legtöbb üggyel a legalsó szinten, a helyi bíróságok szintjén találkozhat. Győri Törvényszék oldalára. Erre a bírósági szintre két módon kerülhet az ügyünk. Az egyik az, ha az első szinten hozott ítélettel szemben fellebbezésre kerül sor, míg . Bírósági vezető ügyfélfogadási rendje.


Közigazgatási Munkaügyi iroda:. A Járásíróság Elnökének ügyfélfogadási rendje. Felvilágosításadás, ügyfélfogadási idő a kezelőirodában.


Kúria, az ítélőtáblák, a törvényszékek, a járásbíróságok és kerületi bíróságok, valamint a közigazgatási és munkaügyi bíróságok látják el. A kezelőirodák ügyfélfogadási rendje. Kecskeméti Törvényszék.


Előzetes egyeztetés alapján ettől eltérő időpontban is fogadja az . A bíróság nyilvános és ingyenes ügyfélfogadási napján csak olyan kérelmek terjeszthetők elő, amelyeknek elintézése a bíróságok hatáskörébe . Az ügyfélközpont ügyfélfogadási rendje:. Elérhetőségek és ügyfélfogadási rend. Az ítélőtábla a törvényszékek és a Kúria közötti bírósági szintet jelenti. Ezen időszakban a bíróságok változatlanul fogadják a beadványokat,.


Az érintettek az egyes bíróságok ügyfélfogadási idejéről a Fővárosi . Megváltozik a panasznap időpontja, módosul az ügyfélfogadás , valamint. E hagyatékhoz tartozik a bírósági panasznap intézménye is, amelyen. A Kúria kezelőirodáinak ügyfélfogadási rendje: hétfőn, csütörtökön és pénteken.


Zala megye bíróságainak adatai, elérhetőségük, fogadónapjaik:. Felhívjuk szíves figyelmüket. Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály.


Konkrétan melyik bírósághoz kell fordulnom ebben a tagállamban,. Humánerőforrás, HR Portal - minden a munka világából. A közigazgatási és munkaügyi bírósági ügyek intézése április 1. A bíróság nyilvános ügyfélfogadási napja, más néven az ügyfélsegítő feladata, hogy az olyan személy, akinek nincs ügyvédje, jogi képviselője . Szombathely, Petőfi Sándor u. Az állami foglalkoztatási szerv, a munkavédelmi és munkaügyi hatóság. Szigetvári Járásbíróság.


Nyilvántartásba való besorolás:. CíAlžbetínske nám. Egri Járásbíróság ügykezelő irodáiban megszűnik az .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések