2016. november 22., kedd

Közalkalmazotti pótlékalap 2019

Ennek mértéke magasabb vezető megbízással rendelkező közalkalmazott esetén a pótlékalap száz-ötszáz százaléka, vezető megbízással . A pótlék mértéke munkatársi cím esetén a pótlékalap huszonöt . Megtalálhatóak oldalunkon a közalkalmazotti. Közalkalmazotti szabadság. Amennyiben e törvény közalkalmazotti jogviszonyra vonatkozó szabályt említ, ezen.


Humánerőforrás, HR Portal - minden a munka világából. A közalkalmazottak havi munkabérüket a közalkalmazott bértábla szerint kapják. Ez persze új szerződéskötéskor számít. A pótlékalap legalább -ával megegyező mértékű speciális otthoni.


Tényleg emelkedik a fizetésük? Sajnos csak keveseké – a pályakezdők is csak azért . SNI gyermek ellátása esetén a pótlékalap 1- ára, azaz. A bölcsődei pótlék tekintetében közalkalmazotti jogviszonyban töltött időnek a . Főtanácsost, főmunkatársat, tanácsost . Ha egy közalkalmazott munkája során indokolt az idegen nyelv használata,. Válasz: A TL-ben dolgozókat ugyanúgy a közalkalmazotti törvény előírási szerint kell foglalkoztatni,.


Ehhez címpótlék társul, amely a pótlékalap 1-a. Magyar Honvédség foglalkoztat honvédelmi alkalmazottat és. A kulturális illetménypótléknak a közalkalmazotti pótlékalapra vetített -os mértékét az alábbi táblázat tartalmazza. Lukács Lajos magasabb vezetői pótléka a közalkalmazotti pótlékalap 3-a, . Ha a közalkalmazotti jogviszony megállapításakor azonos időtartamra több.


Vetítési alap, illetményalap, pótlékok. Kiskunhalas Város Önkormányzata. A munkáltatói segély összegének mértéke a mindenkori pótlékalap 100- 300 . Korábban megjelent cikkünkben már szó volt a közalkalmazotti vezetők. Jelen közalkalmazotti jogviszonyt szabályozó Kollektív Szerződés létrejött a Körmendi. Egyetemmel közalkalmazotti jogviszonyban állt, vagy c) a rektor . Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács.


A közgyűjteményi és közművelődési dolgozó közalkalmazottak száma a. A fizetési osztály 1-es sorában a pótlékalap 3 -át, a 14. A vezetői megbízással rendelkező közalkalmazott esetén a pótlékalap 100–2százaléka, magasabb vezetői megbízással rendelkező . Munkaügyi Levelek 187. Hogyan alakul a részmunkaidősök esetében a pótlékalap számítása?


Tovább a teljes cikkhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések