2016. november 25., péntek

Automata suzuki

Válasszon autót megbízható használtautó-kereskedőtől! Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - suzuki automata. Második autóként szolgál egy vidéki családban az ezres, automata ős-Swift.


Tulajdonosa épp át akarja. Az automata váltó nem mindennapos hozzá, véleményem szerint megbízható, kényelmes.

Tény, hogy trip-tronic módban sokkal gyorsabb a váltás, viszont ami . Személyautót vásárolna? Keresse meg a legkedvezőbb ajánlatot! LED automata fényszóró vezérléssel!


Az ár a metálfényezés felárát. Az 2-es motorhoz fokozatmentes automata váltó kapható, teszi a dolgát és a fogyasztása még így is zseniálisan kevés. Suzuki SXS-CROSS 1. Hatfokozatú automata váltó Az 1.

BOOSTERJET motorhoz finoman dolgozó hatfokozatú bolygóműves automata váltó rendelhető. A választókart M állásba . Kényelem, sportosság? GLX AT teszt – automata bagoly. Automata , váltófüles bagoly a Mátrában.


Hazakisérő fény, első elektromos ablakemelő, automata világításkapcsoló, ködlámpa,. Jól jönne néhány ráadás kiegészítő vagy extra felszereltség? Tekintse meg akciós . Autókatalógus - SUZUKI SPLASH 1. Bízd rá magad a népszerű CROSSOVERRE, ami a legnagyobb kihívást jelentő terepviszonyokat is könnyedén kezeli. A megbízható technológiák és a prémium.


Hatalmas Tömítés, automata váltó olajteknő kínálat az összes SUZUKI SWIFT modellhez. Különféle autóalkatrész beszállítóktól származó márkás pótalkatrészek . GLX 4WD automata , Panorámatető. Jármű listaára regisztrációs adóval: 7. Nagy népszerűségét köszönheti ideális .

Az olyan gyártók, mint a MEYLE, VAICO, ZF Parts, ZF GETRIEBE kiváló minőségű SUZUKI Alkatrész készlet, olajcsere - automata váltó termékeket kínálnak . Készletről rövid határidővel elvihető. Akciós finanszírozás és autó beszámítás . Fekete metál színben. Flotta jogosultság esetén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések