2016. november 30., szerda

Oltási könyv 14 év alatt

Magyar Állatorvosi Kamara által sorszámozott oltási könyv ára az oltás díján f. Március 23-án, szombaton a Rendelő a mádi kutyaoltás miatt zárva tart! Veszettség oltás díja: 4. Sorszámozott oltási könyv. Kokszi Maxi Állatorvosi Rendelő I.

Egyes szolgáltatások I. Kutya , Macska, Nyúl. Nyúl oltás (nyulak vérzéses betegsége, Myxomatosis ellen):. Kisállat oltási könyv : Kisállat útlevél:.


A veszettség elleni oltás Magyarországon évente kötelező, így a. Szállítható-e a kölyökkutya , ha még nem kapta meg a veszettség elleni. Annak ellenére, hogy a két dokumentumba bejegyzett adatok köre nagyon hasonló, az oltási könyvek egy részében jóval több hely .

Az ebek mikrochipes megjelölésének javasolt ára 6. Ha a kutyádat a BKK járművein szállíto legyen nálad a kutya oltási könyve , mert azt . OLTÁSI KÖNYV PÓTLÁSA : 7Ft KÖLTSÉGGEL JÁR! Háznál előzetes megbeszélés és . Parvovirus elleni oltás : 5. Kiszállási, szállítási díjak, Bruttó ár (Ft). Oltási könyv , microchip és állatútlevél árak , Bruttó ár (Ft).


A fent megjelölt árak a féreghajtó árát nem tartalmazzák. Ha elveszett a kukyám oltási könyve , és kéne vinni oltani, akkor mi a tendő? Az árak az ÁFA-t tartalmazzák, és forintban értendők. Szépen kifizeted az új könyv árát , és kész.


Az áraink kialakításánál arra törekedtünk, hogy a jó minőségű. A kiállításkor fizetendő összeg tartalmazza az állatútlevél árát , a regisztráció díját,. Erre a megfelelően vezetett oltási könyv kiválóan alkalmas lehet.


Fontos tudni, hogy a legelső veszettség elleni oltás az EU.

A kutya legnagyobb ellensége nem a macska vagy a postás, hanem a kullancs. Rossz hír Csernobilból: 16- szorosára emelkedett a sugárzás, egy tűz miatt. Az első veszettség elleni oltás fél évig vagy a kutya éves koráig érvényes. RAK ( A MAGYAR ÁLLATORVOSI KAMARA IRÁNYELVEI ALAPJÁN ). Amikor a kiskutya már bátran mehet kutyaközösségbe , ezt használjuk is ki, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések