2016. november 18., péntek

Cobranco miskolc

Zoltán Cobranco bemutatkozása. Jelenlegi és szülőváros. Magamról annyit,hogy hobbim a kerékpározás,túrázás . Tervezö-túrázó,rendező,operatőr,foto,logisztika,. Kerékpártúra-Gyalogtúra.


Cobranco teker, a hátteret az Alpok hegyormai, az Olasz Dolomitok, a Görög. A miskolci bringás filmjeinek tekintélyes közönsége van. Blog Montenegro visszainteget 3: Adriai tengerpart. Utóbbiakat végül alig használtuk, mert Cobranco többnyire fejből tudta az utat.


Most mindenesetre a légi . Miskolc -Ómassa-Nekézseny- Csernely-Járdánháza. Feltöltötte: cobranco cobranco on Twitter: Déli-Kárpátok keresztül-kasul 2. Egyik filmjében említi amikor éppen úszik: szabadúszó :DDDDDD. Menj el Miskolcra és kérdezd meg tőle. Előzmények: Jó ideje nézegettem Cobranco honlapját, túrázgatásait, itthon és . Halad a miskolc -tapolcai strand ujjaépitése:.


A kameránál Cobranco mester. Egy egész farkasfalkát sikerült levideóznia egy kirándulónak a Bükkben, Ómassától alig száz méterre. További videók itt: cobranco.


Amikor miskolci kirándulásunk után megmutattuk fotóinkat az ismerőseinknek, el sem hitték, hogy az egykori Acélvárosban. Forrás: cobranco -. Amatőt útifilmek Európa hegyeiről-völgyeiről ,fókuszban a látványvilág,sport,de, ami még rosszabb,rögtönzött kommentár is van hozzá :)Te,aki -valami csoda . TestBike - kerékpár, bicikli, fórum forum. Szélzajt esetleg az úgynevezett macskával lehetne kiszűrni, . Kellemes kikapcsolódást! Szilvásvára Heves megye, Hungary.


Uploaded years ago. Szenior tag a Utazás Fórum rendszerében. Helpful Additional Information.


A Lillafüredi libegő a Jávorhegyre szállítja az utasokat . Az itt található film egy trilogia egyik része. Idén tavasz végén leruccantunk egy kis aktív kikapcsolódásra a . Tavaly nyáron komoly szívműtéten esett át a miskolci Spider Mentőcsoport vezetője, irányított véradást is szerveztek. Cobranco írtam neked facebook-on remélem tudsz majd nekem pár. Szerdán indult egy tagú miskolci csapat Londonba az Olimpiára . Egy hirtelen ötlettől vezérelt bringás kiruccanás még. Ez jobban pörög mint a miskolci fórum!


Cobranco miskolc

Reggel órára értünk Miskolcra , lecuccolt elköszönt és én tovább indultam Ózdra. Utile Renseignements supplémentaires. C max: °C csapadék: mm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések