2016. november 8., kedd

E papír gov hu

Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Papír Használati Útmutató: . A szolgáltatás az epapir. E - papír szolgáltatás. Az e - papír , azonosítást . Intézze ügyeit, hivatalos levelezéseit gyorsan, kényelmesen!


A Kács Községi Önkormányzat az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános. Az E -önkormányzat portál az önkormányzati ASP-rendszerben az elektronikus önkormányzati ügyintézés helyszíne. Az online ügyintézéshez szükséges a . Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, . E -mail cím és jelszó megadása után belépteti a rendszer, majd a regisztrált felhasználói.


Az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló. Elérhetősége: Epapir. Alapvetően minden tűzvédelmi hatósággal folytatott . Bejelentkezés: A bejelentkezést választva a KAÜ. NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.


Lábléc Impresszum Jogok és feltételek Kapcsolat Súgó . Tájékoztató a munkaerőpiaci szolgáltató ideiglenes nyilvántartásba vételével kapcsolatban. A portál segítségével a papír alapú, személyes megjelenést igénylő ügyintézés . Javasoljuk, hogy az e - papír szolgáltatás . Egyre közelebb kerülünk az okos e-közigazgatáshoz. Információátadási szabályzat minta.


A Hivatal jogszabályi kötelezettsége alapján köteles e - papír szolgáltatás útján . MI a kapcsolat a magyarorszag. Elektronikus fizetés. Központi Azonosítási . Az E-ügyintézési törvény alapján a gazdálkodó szervezet ügyfél köteles, . A fenti képes link a KAÜ felületre navigálja az ügyfeleket, ahol ügyfélkapus felhasználónevével és jelszavával tud . Vagy a Belépés gombra kattintott és szeretne belépni személyes ügyfélkapujába, vagy olyan ügyfélkapus . Az Önkormányzat az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól.


Dóc Község Önkormányzat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések